Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.8.2014

TUBECON 2014

WP_20140816_13_34_32_Pro

WP_20140816_14_00_47_Pro

Se ainakin puoli vuotta jokaisen tubaajan huulilla pyörinyt päivämäärä on nyt sitte ollutta ja mennyttä. Nyt puhun siis huikeasta Tubeconista, joka järjestettiin Hartwall areenalla.

Meikäläinen tuumaili pitkään sitä, että lähdenkö junalla kohti Pasilaa, vai en. No perjantai-iltana tuli sitte liput ostettua ja lauantai päivä vierähtikin junamatkan päässä, pääkaupunkiseudulla.
Päivä oli kyllä unohtumaton ja seitsemän tuntia yli 5000 muun ihmisen seassa meni kuin siivillä. Päivän aikana tuli tavattua upeita ihmisiä ja tietenkin seurattua Tube Awards Gaalaa. Jo ne kaikki ihmiset ja se tunnelma oli tulemisen arvoinen, Robinista, Mustasta Barbaarista ja muista esiintyjistä puhumattakaan. Meitssi tykkäs!

WP_20140816_18_52_04_Pro

Päivän aikana meikäläisen pääkopassa iti taas ajatus siitä, että kokeilisin itsekkin tuota kameralle höpisemistä. Mitäs mieltä te olette, pitäiskö mun kokeilla videon tekoa vai pidättäytyä vain tässä kotoisassa kirjoittelussa?

SHARE:

16 kommenttia

 1. Oih olisin nii itekki halunnu tulla käymään siellä :3 nyt saan tyytyö lukemaan muitten tekemiä blogeja aiheesta ja videoita kanssa :( alota ihmeessä videoitten teko :3 blogisikin on näin hyvä niin kai ne videotkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt laitat sitte heti 15.8.2015 kalenteriin ja ilmaannut silloin paikalle Hartwall areenalle! :)

   Poista
 2. Videoita ois kyllä kiva nähdä välillä sultakin, rohkeasti vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ehkä niitä sitten saattaa tämän syksyn aikana ilmaantua ;)

   Poista
 3. Kiva postaus! ja Joo tee video! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja nämä kommentit kyllä vahvistavat ajatusta niiden videoiden teosta, joten saattaapi olla että syksyn aikana saattaa jokunen ilmestyä :D

   Poista
 4. Videot vois olla kiva lisä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kommenttien jälkeen alkaa kyllä mielipide asettua siihen suuntaan että ehkä niitä videoita sitten tämän syksyn aikana saattaakin tulla :)

   Poista
 5. Kokeile ihmeessä videon tekoa :o! Varsinkin, jos siulla on aihe :--) Tokihan tää kirjottelukin menee, mut olis kiva nähä siut myös videolla c:

  sait muuten uuen lukijan kans!! Sulla on aivan mahtava blogi ja sillee c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että sieltä sieltä löytyi uusi seurailija sinne ruudun toiselle puolen, ja kyllä se nyt alkaa ajatukset ajautua siihen suuntaan, että ehkä niitä videoita tässä syksyn aikana saattaakin ilmaantua... :)

   Poista
 6. Anonyymi8/17/2014

  Todellaki kannattaa kokeilla vlogaamista!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla teijän mielipiteitä tästä ja nyt alkaa kyllä näyttämään siltä, että ehkä niitä videoita on tässä syksyn aikana tulossa... :D

   Poista
 7. Nykyäänhän about kolmetoista tusinasta tekee videoita, mutta siis vaikuttais et jos panostat oikeesti siihen videoiden laatuun ja sit ettei kysees oo sellaset iphonen etukameralla huonon valotuksen kera kuvatut puolen minuutin sekavat videot vaan oikeesti laadukkaat pätkät niin joo, kyl katsoisin, joten alota ihmeessä videoiden tekeminen! :-)

  http://ilonasusanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta ja se onki ollu yks syy siihen että emmin sitä videon tekoa, ja juu, jos siihen videon tekoon nyt sitten päädyn ni pimeitä etukamera-terkkuja ei ole tulossa

   Poista
 8. Anonyymi8/19/2014

  Todellakin alat tekemään videoita! :)

  VastaaPoista
 9. Haha, nyt tuli kyllä kommentti ilman ylimääräsiä kiertelyjä ja kaarteluja. Noh, ehkä niitä alkaa tässä syksyn aikana tulemaan. Saa nähdä... :)

  VastaaPoista