Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.9.2014

BLOG BY THE BOOK

IMG_37191


Untitled-11


IMG_37231

Blazer: Dressmann | Shirt: Thailand | Jeans: Studio25 | Shoes: USAWP_20140920_18_05_512_Pro


Untitled-111

Blog by the book -julkkarit olivat lauantai-iltana. Teos on blogimaailmaa käsittelevä suomalainen blogiopas, josta löytyy yhtä sun toista bloggaamiseen liittyvää. Sen, mitä illan aika teosta ehdin selailla, niin vaikutti kyllä mielenkiintoiselta!

Meikäläisen matka tonne julkkaripippaloihin alkoi stadin keskustasta. Moikattiin erään ihanan ystäväni kanssa, vaihdettiin muutama sananen ja otettiin asukuvat ja sitten olikin jo kiire juosta ratikkaan. Koska kyseessä olivat formal pukukoodilla olevat pippalot, niin tällä kertaa vähän siistimpää vaatetta yhdistettynä rennompiin farkkuihin ja USAsta tuotuihin kenkuleihin. Mitäs tykkäätte?

Paljon pientä syötävää, musiikkia, bloggaajia ja uuden teoksen selailua. Huippu ilta takana, monta uutta tuttavuutta, paljon vaihdettuja sanoja ja mietteitä ja tietenkin maha täynnä herkkuja. Nyt jaksaa taas viettää aikaa bilsan kirjojen parissa, kirjotuksiin kun ei ole enää viikkoakaan!
SHARE:

1 kommentti

  1. Hei!
    Ite kävin just vähän aikaa sitte ostamassa ton kyseisen kirjan! Musta se on tosi kivaa luettavaa ja varsinki toi kirjan ulkonäkö ja taitto on tosi hieno! Kiva blogi sulla! :)

    Sonja, (passionhere.blogspot.fi)

    VastaaPoista