Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.9.2014

NEW YORK ON INSTAGRAM

Nyt on tullut varsin tutuksi koulumme sali, kiitos biologian ja ruotsin yo-kokeiden. Viikonloppu edessä ja arvatkaas mikä onkaan paras tapa käyttää se, no tietenkin kokeisiin luku... Jep, on tää lukio ja koeviikko vaan niin ihanaa aikaa. Mun New York höpinät on ollu tän syksyn aikana aika isossa osassa ja kuvia mun reissulta onkin sadellut tänne vähän joka tuutista. Tykkäättekö edes katsella näitä matkakuvia? :D

Nyt voin sanoa, että matkan suhteen ollaan aikalailla loppusuoralla ja viimeinen viikko kuvina kerrottuna on enää tulossa. Kuukauden reissun aikana tuli Instagramia päiviteltyä melko ahkerasti, tai ainakin se tuntui siltä, vaikkei kuvia reissulta Instassa olekkaan kuin 12. Ja muohan voi seurailla Instagramissa @jereviin. Ja mikäli sulta ei Instaa löydy, niin uusimmat kuvat päivittyy myös mun Facebook sivuille, jonne pääset tästä (klick!)

Untitled-3

Tivolivierailumme sijoittui hämärtyvään iltaan ja voin kyllä sanoa, että ne valot olivat kuin piste ii:n päälle // Pakolliset Starbacks kuvat New Yorkin keskustasta // Tää on ekalta päivältä otettu kuva, ja jollain tavalla mun yks lemppari kuvista // Empire State Buildingin maisemat olivat ihan älyttömän huikeet!

Untitled-1

Bostonin viikonlopulta pakollinen poseerauskuva // Ja koska Six Flags huvipuisto ja Superman vuoristorata olivat ihan huikeat, niin pitihän se ikuistaa, jotta kaikki uskoo että mä oon ollut siellä // Mä oon aina halunnu New Yorkin tien varrella otetun kuvan, jossa mä hyppään, ja nyt mulla vihdoin on sellanen! // Jep, tää on niin turistikuva ku vaan voi olla...

Untitled-2

Näitten huikeiden ihmisten kanssa mä vietin kuukauden maailman toisella puolen! // Päädyttiin Bostonissa kiireestä huolimatta pitämään pienet photoshootit ja koska ne vähän venyvät, niin sitten pitikin juosta tapaamispaikalle. Mutta hei, ainakin saatiin hyvät kuvat // Grand Central Terminal oli jotenkin odotettua pienempi // Ja siinä "rankan" opiskelun tuloksena lakit päässä ja todistukset kourassa

SHARE:

3 kommenttia

 1. Sä siis olit kielikurssilla Amerikassa? Mä oon ens kesäks hakenut kuuden viikon kesävaihtostipendiä USA:an ja no, vaikka mahdollisuudet saada kyseinen stipendi ovat aika olemattomia, (niitä kun jaetaan vaan 15 koko Suomeen :D) niin aattelin ettei yrittämällä mitään ainakaan häviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin kuukauden New Yorkissa kielikurssilla ja me majoituttiin semmosen 45min ajomatkan päässä Manhattanilta. Se reissu oli kyllä upea kokemus, ja ihan huikeeta kuulla että sä oot laittanu hakemusta menemään. Nyt vaa pitämään peukkuja että pääset sinne! Siitä tulee varmasti ikimuistoinen kokemus. :)

   Poista
  2. Jep, toivotaan toivotaan :)

   Poista