Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.10.2014

BLOGGAAJAN ELÄMÄ ON TÄYDELLISTÄ!

IMG_4593

Kuten otsikkokin jo kertoo, niin bloggaajan elämä on täydellistä, eikä vastoinkäymisistä tai huonoista päivistä ole tietoakaan. Listasin alle 10 kohtaa, jotka tulevat muuttumaan sillä räpäyksellä, kun olet ensimmäisen blogipostauksen kirjoittanut, joten eiköhän aloiteta listaaminen:1) Toiminta täytteiset päivät:
Bloggaajan päivät ovat täynnä toinen toisiaan hienompia hetkiä, eikä tylsiä ajanjaksoja päiviin mahdu. Kokemuksia kertyy niin paljon, kuin oma jaksaminen vaan kestää.


2) Täydelliset ruoka-annokset:
Bloggaajilla on aina täydelliset ruoka-annokset, jotka on kuin ruokalehden kannesta tai huippuravintolan listoilta. Tässä samalla myös ruokasi monipuolistuu, sillä ei tule kuuloonkaan, että samaa ruokaa löytyisi jokaisesta postauksesta

IMG_4649


3) Ilmaistuotteet:
Mahdollisilta yhteistyökumppaneilta alkaa sadella sähköpostiviestejä, joissa lupaillaan ihania tuotteita postauksia vastaa. Ei tarvitse kuin sormia napauttaa ja postilaatikkoon alkaa tipahdella tuotteita ja näin ollen tavalliset shoppailukierrokset voi unohtaa.


4) Kuuluisuus:
Blogin kautta sä muutut kuuluisaksi. Pyörit jokaisten huulilla, niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Minne ikinä menetkin, sinut tunnistetaan ja kanssasi halutaan jutella. Tämän myötä pääset aina tietenkin jonojen ohi sekä kaupoissa, että ravintoloissa. 


5) Olet aina hyvällä tuulella:
Sellaisia päiviä ei bloggaajille tulekkaan, että joku asia menee ihan päin prinkkalaa. Heräät aina pirteänä, venyttelet sängyssä ja siitä se ihastuttava päivä kaikkine linnun lauluineen lähtee käyntiin. Ja jos jossain vaiheessa tuntuu, ettei joku asia mene halutulla tavalla, niin ei mene kuin silmän räpäys ja asiat ovat taas kuosissa


6) Urheilu:
Urheilu on iso osa hyvinvointia. Bloggaamisen aloitettua kansa jakautuu kahtia: On niitä, jotka urheilevat lähes päivittäin ja joiden mielestä ei ole mitään parempaa, kuin liikkuminen ja sitten on niitä, jotka eivät urheile yhtään, mutta ovat aina kunnon puolesta tikissä. Ihanaa!


7) Asuntosi muuttuu upeaksi:
Bloggaajat ovat nykyisin tunnettuja myös upeista asunnoista. Kaikki on täydellistä, tavarat ovat paikallaan ja koti on sisustettu viihtyisäksi, eikä missään ole sanomisen varaa. Ottaapa mistä tahansa suunnasta kotia kuvan, niin sen voisi aina laittaa sisustuslehden kanteen. Ja hei, ei siis enää kadoksissa olevia latureita tai vaatekasojen alle hautautuneita tavaroita!

IMG_4655


8) Täydellinen iho:
Sillä silmän räpäyksellä, kun olet ensimmäisen blogipostauksen julkaissut, ihosi muuttuu täydelliseksi. Finnit ja muut epäpuhtaudet ovat historiaa, ihosi on sopivasti ruskettunut ja näin myös esim. kasvoista otetut lähikuvat sopisivat vaikka meikkimerkin keulakuvaksi. Ja naispuolisillahan myös meikkaustaito paranee ammattitasolle.


9)Onnistuneet kuvat itsestä:
Kameran käyttö muuttuu bloggaamisen aloitettua kuin itsestään. Jokainen kuva, jonka kamerallasi nappaat itsestäsi, tai joku muu nappaa sinusta, onnistuu. Koneella jälkikäteen katsellessa jokaisen kuvan voisi periaatteessa myydä eteen päin jonkun suuren lehden sivulle. Ainoa haittapuoli on se, ettet enää tiedä, mitkä kuvat julkaisisit blogissasi.

Untitled-1


10) Helppous:
Mikä tärkeintä, nämä kaikki edellä mainitut kohdat toteutuvat helposti, sillä blogipostausten rustailu tapahtuu sormia napsauttamalla. Se onkin sitten vain itsestä kiinni, että kuinka usein niitä sormia haluaa napsutella, eli kuinka tiuha postaustahti on.Bloggaajan elämä vain on täydellistä. Ota nyt siis tietokoneen hiiri kauniiseen käteesi ja aloita elämä, jollaisesta olet aina unelmoinut. Se on nopeaa, kannattavaa ja ennen kaikkea hauskaa!
SHARE:

8 kommenttia

 1. AHAHA ihan sika hyvä! :D ihanan sarkastista.. :D mut joo osa tosiaan luulee et kaikki tulee heti ja helposti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no ei tässä kyllä mun mielestä mitään sarkasmia ollut. Totta joka sana ainakin mun kohdalla :D

   Poista
 2. vähän hyvä :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Toivottavasti mahdollisemmanmoni uusi blogi saa alkunsa tämän myötä

   Poista
 3. Haha, aivan mahtava kirjoitus!
  Nuo nuudelit kruunasivat kyllä koko postauksen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainut vaa et nyt ku mä oon kerran jo laittannu ateriakuvan nuudeleista, ni en voi enää syödä niitä :'(

   Poista
 4. ei apua, ihan paras postaus !
  & sait uuden lukijan, tää blogis on ihan mahtava :-)

  http://aurorarebecca.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja toivottavasti tän myötä mahdollisimman monen ihmisen elämä muuttuu :)

   Poista