Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.10.2014

BLOGGERS´ INSPIRATION DAY 2014

IMG_46061

IMG_46081

IMG_46102

IMG_46271

IMG_46112

Untitled-1

IMG_46181

IMG_46362

Lauantaina meikäläinen otti aamulla suunnaksi Helsingin. Päivällä järjestettiin Bloggers´ Inspiration Day sipuli talvipuutarhassa. Tää oli nyt ensimmäinen kerta, kun meikäläinen otti osaa kyseiseen tapahtumaan ja pitää kyllä sanoa ihan suoraan, että hieman petyin. Se oli jotenkin laimeampi, kuin aikaisempien vuosien, mutta olipahan kuitenkin kokemus. Päivänä aikana pääsimme nauttimaan herkullisista sormisyötävistä ja juomapuolen hoitivat mun kohdalla kuplivat, sekä drinkkibaarista saatu herkullinen ja raikas drinkki.
Irtosi päivästä kuitenkin jotain ja sainkin monia hyviä vinkkejä koskien kuvien jälkikäsittelyä ja tulipahan vähän kuultua myös ruotsalaisten huippubloggareiden mietteitä. 

Kun päivä ohjelma loppui neljän tunnin jälkeen, meikäläinen suuntasi nokkansa kohti kauppoja. Mitään ei löytynyt, mutta menihän se aika kuitenkin tällä tavoin huomattavasti nopeammin, kuin kelloa katsellen ja junaa odotellen. Illalla järjestettin meinaan Indiedays Blog Awardsis ravintola Tivolissa, ja koska meikäläinen tuli aamulla Hyvinkäältä, niin kävin heittämässä illan vaatetuksen tutuillemme Tikkurilaan. Shoppailun jälkeen suuntasinkin siis nokkani sinne, vaihdoin vaatteet ja taas pitikin juosta junaan, jonka suuntana on Helsinki. Tivolissa oli jälleen herkullisia sormisyötäviä ja juotavaa. Alkuilta meni aikalailla katsellen ja ihmetellen, sillä on lähtenyt yksin. Loppuillasta, kun palkinnot olivat jo jaettu ja musiikki soi, tutustuin muutamiin ihan huikeisiin ihmisiin ja niinhän siinä sitten kävi, että juttua riitti ja niimpä olinkin sitten kotona aamuyön pikkutunneilla. Tivolissa päätin suosiolla jättää kamerani laukkuun, sillä ei sielä hämärässä saanut kuvia otettua.

Follow me now on: FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAMTWITTER
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi10/27/2014

  Mulla jäi kans vähän laimee fiilis koko tapahtumasta, ei oikein ollu mitään verrattuna edellisiin vuosiin :/

  - Minna / http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, kyllä siinä vaikutti iso ero olevan ainakin niiden kertojen kanssa, mistä olen postauksia lukenut. Sen verran kanssa mitä olen muiden postauksia lueskellut, niin aika yhtäläinen kuva on päivästä kaikille jäänyt

   Poista