Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.10.2014

DETAILS FROM USA

IMG_3906

Untitled-3

Kun tämän postaus ilmestyy, meikä poika on jo kaukana rapakon toisella puolen lähempänä etelää, kuin nyt. Tosin sanoen olen lähtenyt päiväristeilylle Tallinnaan. Reissu Tallinnaan on ainut suunniteltu homma tälle syksyiselle syyslomalle ja muuten mennäänkin sitten ihan flown mukana ja tehdään sitä, mikä milloinkin hyvältä tuntuu. Ihana ajatus!

USAn reissulta matkaan tarttui lähes matkalaukun verran uutta päälle puettavaa. Matkan jälkeen olen ymmärtänyt täysin, miksi sellaiset ihmiset, jotka matkustelevat paljon, sanovat ostavansa kaikki vaatteensa ulkomailta. On ne vaan ihan eri luokkaa, kuin Suomesta löytyvät tutut harmaat ja mustat huomiota herättämättömät perus vaatteet.  Nyt kun matkasta alkaa olla jo aikaa, niin kyllä tietyt vaatekappalleet ovat nousseet omiksi lemppareiksi. Läheskään kaikkia mukaan tarttuneita ihanuuksia ei olla vielä asukuvissa nähty, joten tässä pientä esimakua, siitä mitä erityisesti ensi kevät tuo tullessaan ;)
Follow me now on: FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAMTWITTER
SHARE:

2 kommenttia