Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.10.2014

NEW YORK: WEEK4

WP_20140722_20_20_551_Pro__highres

Oikein oikein ihanaa viikonloppua teille! Mun viikonloppu vierähtää kaupan kassalla, eli töiden merkeissä. Sen lisäksi, että mun työt on tässä lähiaikoina alkanut, niin tällä viikolla pyörähti käyntiin uusi jakso ja sehän tarkoittaa, että koulun loppuminen on aina vaan lähempänä. 25 viikkoa, ja sen jälkeen lukio on enää muisto muiden joukossa. 

Nyt tuntui siltä, että olisi aika tulla rustailemaan se viimeinen postaus mun New Yorkin reissulta, eli viikon 4 kuvat ja tekemiset. Niimpä sitten avasin taas sen ääriään myöten täyden kuvakansion, seuloin muutaman sopivan kuvan viimeiseltä viikolta, laitoin Spotifyn päälle, joten eiköhän siis aloitella!

Untitled-1

WP_20140722_20_31_231_Pro__highres

WP_20140726_11_36_411_Pro__highres

Alkuviikosta meillä oli oppitunnit ihan normaalisti. Juttelimme, tutustuimme USAn kulttuuriin ja pohdiskelimme eroja maidemme välillä ja ennen kaikkea pidimme hauskaa. Loppuviikosta olikin sitten tasokokeen aika. Tasokoe on tietyssä ajassa tehtävä koe, jossa on niin kuunteluosuus, kuin kirjallinenkin osuus. Siinä sitten tasokokeen jälkeen alkoi oppitunnit olla pulkassa ja seuraavana päivänä, kun kokeet oli tarkistettu, olikin aika laittaa lakit päähän valmistujaisissa!

Koulun lisäksi oli tietenkin myös muuta ohjelmaa. Viimeisellä viikolla se sijoittuu niin Madisoniin, jossa me majoituimme, kuin New Yorkiikin. New Yorkissa me vierailimme vikalla viikolla kahdesti. Toisella kerralla vierailu sijoittui vapaa-aikoineen päiväsaikaan, mutta toisena päivänä vierailu sijoittuu pimenevään iltaan. Oli ihan älyttömän huikea päästä kokemaan kaupunki, joka ei ikinä nuku, myös illalla kaikkine valoineen ja ruuhkineen! Vikalla viikolla me myös vierailtiin Century21 liikkeessä, joka on siis outlet tyyppinen vaatekauppa. Useamman ostoskassillisen jälkeen mä en voi muuta ku suositella. Jos sä ikinä milloinkaan oot menossa USAn itäiselle puolelle ja tykkäät shoppailla ni kannattaa laittaa tuo nimi ylös, hehe.

WP_20140726_12_50_141_Pro__highres

Untitled-22

WP_20140722_20_12_501_Pro__highres

WP_20140727_15_08_261_Pro__highres

Viimeinen viikko oli aavistuksen verran erilainen kuin kolme ensimmäistä. Tunnelma oli hieman haikea, sillä mielessä pyöri se, että kohta on oikeesti aika pakata ja lähteä. Myös kuukauden aikana tehdyt ystävyyssuhteet tulisivat muutumaan ja ne ihmiset, joiden kanssa oli tullut monet naurut naurettua, olisivatkin kohta toisella puolen maailmaa. Outoa. Lähdön hetkellä tuli sitten otetua selfieitä varmaan enemmän, kuin olen ikinä ottanut, viimeiset sanat vaihdettua ja siitä se sitten alkoi, kotimatka kohti pohjolaa.

Ihan älyttömän huikea reissu takana, monen monta muistoa, upeita tuttavuuksia. Ai että, kyllä mä vielä joskus haluan tässä metropolissa vierailla. Toivottavasti teistä on ollut mukava lukea näitä mun matkapostauksia, sillä näitä on ainakin ollut kiva rustailla!Jos sulta on jäänyt aiempien viikkojen tekemiset lukematta, 
niin tästä pääset ekaan viikkoon, tästä toiseen ja tästä kolmanteen!
Follow me now on: FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAMTWITTER
SHARE:

1 kommentti

  1. Tosi kiva postaus ja aivan ihania kuvia!:-)
    http://vievies.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista