Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

10.10.2014

WET MUSHROOMS

IMG_37811

IMG_37821

IMG_37871

IMG_37861

IMG_38161

Tällä kertaa teille kirjoittelee todellakin elämästään nauttiva pojankloppi! Nyt on nimittäin kaikki kirjoitukset ja kokeet takana päin ja mikä parasta viikon mittainen syysloma alkamassa. Syysloman lisäksi tässä kuussa on tapahtumassa muutakin kivaa ja sanotaan vaikka näin, että pääkaupunkiseudulla tullaan vierailemaan useamminkin. 

Tässä koulujaksossa mä olen suorittamassa kuvataiteen lukiodiplomia. Mun työ tulee kuvastamaan mua ja sitä mitä mä teen ja sitä mikä on mua, eli valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Työn alustana mulla toimii blogi, jonka osoitteen julkaisen sitten, kun kaikki työhön liittyvät asiat on paketissa. 
Anyway, mä sain nyt koululta lainaan tota mun työtä varten järkkärin nyt syyslomalle, ja arvatkaa vaan kuinka innoissani mä oon! Heti kun pääsin koulusta kotiin, nappasin kameran repusta ja lähdin ulos kuvailemaan ja voin kuule sanoa, että otoksia tuli räpsittyä... Vaikka syksy onkin kylmää ja märkää aikaan, niin en voi väittää ettenkö nauttisi tuosta väriloistosta, joka ulkona vallitsee. Mites te, tykkäättekö te syksystä, vai voisiko koko vuodenajan vaan skipata?
Follow me now on: FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAMTWITTER
SHARE:

2 kommenttia

 1. Mä en yleensä jaksa kommentoida kenenkään blogeihin, vaikka pitäisinki niist. Mut siis ihan pakko oli nyt tulla sanoo, et musta sulla on ihan älyttömän upeita kuvia ja sun tekstitki on tosi kivoja! Nii ja joo musta tää syksy on ainaki tosi ihanaa just näiden värien takii + tykkään myös vesisateesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset kommentit piristää kyllä kummasti viikonloppua, joten ihana kuulla että tykkäät!
   Itse kanssa tykkään juuri tästä väriloistosta, ja niin kauan kun on kuivaa ni syksy menettelee, vaikka todellinen kesäihminen olenkin :)

   Poista