Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.11.2014

INSPIRATION

Untitled-1

Toinen toistaan ihanampia vaatteita ja asusteita. Klassikoita, nahkaa, villaa, istuvaa ja mua... Tähän kollaasin kokosin mulle tän hetken hurahduksen kohteet. Mua ihan ärsyttää se, että mä oon oikeesti aika pihi ostamaan uusia vaatteita ja usein mä kaupoissa sitten ajattelenkin, että no, onhan mulla jo vähän vastaava ja sitten jätän kaikki kivat tuotteet sinne kaupan hyllylle. Ehkä mä nyt sitte jään odottelemaan sitä taivaalta tippuvaa rahasalkku, että pääsen nämä kaupoista kotiuttamaan ilman sen suurempia pähkäilyjä siitä, että raaskinko mä nyt ostaa tän vai en... Mitäs te näistä tykkäätte? Mitkä on teidän mielestä semmoset IN-tuotteet, entä mitkä voisi suosiolla jättää kaupan hyllylle?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Haha jaa että oikein kotiuttamaan! Vihaan tota sanaa kyllä niinkuin säkin annoit yhdestä postauksesta ymmärtää :D
  Todella kivoja vaatteita, tykkään sun tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli pakko laittaa toi kauheus sinne sekaan ja oikein kursivoida se, että varmasti pomppaa ihmisten silmille :D
   Ja kiitos!

   Poista