Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

19.11.2014

KOEVIIKKO

Hej alla!

Mulla olis taas niin paljon kerrottavaa ettette arvaakkaan. Maanantaina julkaistiin YO-tulokset ja nyt voin vihdoin huokaista niiden suhteen. Mulla oli nyt syksyllä siis kirjoitusvuorossa bilsa ja ruotsi ja kummassakin kyllä päästiin tavoitteisiin. Bilsasta mä lähdin hakemaan E:etä, mutta päätin että M on kanssa hyvä, kunhan ei C:tä tule, sillä sen olisin käynyt uusimassa. Nyt sitten tulosten myötä sieltä se M paukahti ja rajoja katsellessa huomasin että pisteelleen ylitin sen M:n rajan. Ruotsin kirjotuksista mä voisin tässä sepittää vaikka kuinka ja plajon, mutta lyhyesti mun oli siis tarkoitus käydä vaan kokeilemassa sitä. Kävin siis ruotsista abikurssin, jätin sen kummemmat valmistelut tekemättä ja kävelin vaan saliin ja kokeilin. Sieltä sitten paukahti kuitenkin ihan kohtuullisesti pisteitä ja B sieltä sitten lopullisesti tuli.

Mutta mutta, mulla alkoi tässä tiistaina heti yo-hypetyksen jälkeen koeviikko ja voin sanoa että mun käsi on kipea! Olen nyt kahtena päivänä käynyt äikänkokeissa ja yhteensä kirjoitettuja sivuja kertyi 11. Huominen mulla on puolestaan vapaa ja sitten päästäänkin jatkamaan tätä aina yhtä ihanaa ja stressaavaa koeviikkoa. Mun on pakko myöntää, että mulla on semmonen viha-rakkaus-suhde koeviikkoihin. Ne on kauheeta kidutusta istumalihaksille, mielelle ja koetilanteessa kädelle, mutta toisaalta niiden aikana elämä on paljon erilaisempaa. Pääsee aikaisin koulusta, päivät on vapaita, voi tehdä asioita, joita ei normi päivinä voi ja viikon välissä olevat vapaat on kanssa aina kivoja.

Untitled-1 copy

IMG_0128 copy

IMG_0150 copy

IMG_0173 copy

IMG_0181 copy

Nyt syksyllä mun koeviikkoon on kuulun herkuttelua ja nautiskelua. Kävin tänään pikavisiitillä eräässä uudessa Thaimaalaisessa elintarvikekaupassa, josta mun mukaan tarttui niiin herkullinen Ginger beer (ihan tajuttoman hyvää, jos yhtään tykkää soodasta ja inkivääristä!) sekä ihan uusi tuttavuus: Erikoisen näköinen paketti, joka oli melko edullinen ja syötävää, eli ei kun meikäläisen mukaan sekin. Noi paketissa olevat jutut olivat lievästi sanottuna erikoisen makuisia ja jäivät kyllä mun kohdalla syömättä. Onneksi olin siis matkalla käynyt vielä kaupassa hamstraamassa vähän irtokarkkeja, ettei ihan pilalle mennyt mun päivällä vietetty Supernatural-hetki...

Tämän herkutteluhetken lisäksi olen tietenkin myös valmistautunut niihin tuleviin kokeisiin, lueskellut blogeja, katsellut Youtubea, napsinut muutamia kuvia, maannut apaattisena sängyssäni, kuljeskellut ympäriinsä villasukissa ja kollareissa, kuunnellut musiikkia ja suunnitellut ensi jaksoani. 

P.S. Huomasin muuten juuri, että juuri nyt meikäläisen abi-vuosi on tasan puolessa välissä, joten JIPPII!
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi11/20/2014

  Onpas kivan väriset kuulokkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niin on! Noi tuli ton puhelimen mukana ja mä tykkään noista kanssa ihan älyttömästi :)

   Poista