Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.11.2014

KUVAUS EHDOTUKSIA

IMG_4702

Oletko aina halunnut tietää millaista tyynyä mä käytän, millaisella hammasharjalla mä pesen hampaani, millaisella haarukalla mä syön mun ruokani, minkä värisiä sukkia mä käytän, tai millaisella shampoolla mä pesen hiukseni. -Et varmaan, mutta jos sulla on jotakin, mitä sä haluisit mun kuvaavan, niin laitteleppa alas kuvausehdotuksia ja mä niitä tässä syksyn aikana sitten toteuttelen yhden tai muutaman postauksen muodossa!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi11/15/2014

    lempiruoka, hammasharja (en ees ajatellu koko asiaa mut ku mainitsit sen ite :D), lempipaikka kotona, lempivaatteet, tärkein tavara, lapsuusajan valokuva... :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11/17/2014

    Ahdistus, rauha, minä & rakas ystäväni, penaali, aamukahvi/tee/mitä ikinä juotkaan aamuisin, avaimet, näkymä ikkunastasi, perhe, lempimusiikki. Siinä joitain ideoita :)

    VastaaPoista