7.11.2014

MIKÄ MINÄ OLEN?

IMG_00641

Monta rautaa on tulessa.
Mun elämässä on tapahtunut kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan mitään. Sempä takia mulle tulikin vaan pakottava tarve tulla kirjoittelemaan tänne. Ajatukset ovat pyörineet mun päässä. Ajatukset tulevaisuudesta, koulutuksesta ja elämästä. Olen jo jonkin aikaa phdiskellut, että mitä mä meinaan tehdä sitten, kun lukio on ohi ja ja sitten kun asiat alkoivat selvetä, tulikin seinä vastaan. Sain tietää, että armeijataipalelleni tuli lykkäytys ja niimpä ensi lukuvuoden suunnitelmat ovat totaallisesti auki. En kuitenkaan halua lähteä heti opiskelemaan itselleni ammattia, sillä haluan kokea, haluan nähdä ja elää. Kyllä mä jotakin keksin.

Nyt kuitenkin pyrin keskittymään koulun läpikäymiseen ja lakin saamiseen. Viikot vierivät ja elämä tuntuu muuttavan yhtenäiseksi sumuksi. Sumuksi, josta puuttuu kaikki jännittävä. Sumuksi, jossa ei ole mitään yllättää, vain sitä samaa, päivästä toiseen. Olen yrittänyt saada elämääni jonkunlaista sisältöä, mutta kuitenkin olo on paikoilleen jäänyt. Ehkä se siitä. Ehkä mä vielä nousen täältä ja löydän paikkani tässä maailmassa.

Tämä kuvan on nyt muuten yksi ensimmäisistä mun uudella järkkärillä napattu. Ja toi päällä oleva paita on tällä hetkellä yksi mun lemppareista. Sen on New Yorkista. Se on paikasta, jonne haluan uudelleen. Nyt. Heti...

2 kommenttia

 1. Anonyymi11/09/2014

  Ihana kuulla että jostain muustakin tuntuu samalta... Ehkä se on kuitenkin ihan normaali fiilis abivuonna, kun tietää, että yhtäkkiä kaikki entinen tulee muuttumaan. Toisaalta on tosi iloinen ja innoissaan kaikista uusista mahdollisuuksista, joita elämä tuo. Mutta kyllä tulevaisuus myös pelottaa. Tuntuu että monilla on jo opiskelupaikka jne tarkasti mietittynä, mulla taas ei ole kuin jotain hataria suunnitelmia, jotka nekin vaihtuu viikottain... Ehkä se on parempi ajatella vaan, että elämä kantaa. :) t. toinen epätoivoinen abi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen kommentti tuli kyllä tarpeeseen ja pakko siis lainata sanojasi: Ihana kuulla että jostaun muustakin tuntuu samalta!

   Itsekkin olen kanssa iloinen siitä, että kohta mulla on taas kaikki ovet avoinna ja voin lähteä minne itse haluan, mutta on se kuitenkin samalla vähän pelottavaa. Mutta, eiköhän kaikki kuitenkin mene eteen päin ja elämä kantaa! :)

   Poista

© Jere Viinikainen | Valokuvaaja - Muoti, Lifestyle & Tapahtumat
Maira Gall