16.11.2014

MY LIFE, MY RULES

IMG_0107

Moikka! 

Mulle kuuluu hyvää. Kiireistä, mutta hyvää. Kohta alkaa koeviikko ja sitä kohden ollaan tässä valmistautumassa. Joihinkin aineisiin valmistautuminen on jo nyt hyvällä mallilla, mutta toisiin se on jäänyt ikävästi melko vähälle. Olen koulun lisäksi elänyt sitä normaalia elämää vailla extremejuttuja: Olen käynyt töissä, ehtinyt jopa kerran tällä viikolla treeneihin ja miettinyt iltaisin maailman menoja kuunnellen Nrj:tä

Kuvailu on jäänyt todella vähälle ja ihan harmittaa aina kun näkee kameran pöydällä ja tietää, ettei ehdi kuvailemaan ja sitten kun kerkeäsi, niin onkin jo ilta ja pimeä. Mutta mutta, nyt valittelut sikseen ja siirtyillään meikäläisen viikonloppuun. Vaikka mulla oli yllättävän tavallinen viikonloppu, niin jotenkin mä tykkäsin tästä. Lauantaina vietin päivän töistä ja sieltä suuntasin sitten suoraan nokkani karaten pikkujouluihin, jossa hujahtikin sitten kuusi tuntia. Sunnuntaina olin pyhittänyt päiväni koulutöille ja nyt kuuden sivun kirjoittelun, kirjan lukemisen ja englannin sanojen opettelun jälkeen voin sanoa, että mun käsi on kipeä! Olen kuitenkin pitänyt pitkin päivää semmosia vajaa tunnin taukoja ja juuri nämä tauot on tehnyt tästä viikonlopusta mukavan.

Untitled-1

IMG_0114

IMG_0101

IMG_0100

Olen katsellet Supernaturalia ja aloittanut 5. kauden (joo, mä myönnän että olen toodella koukussa!). Valmistanut sitruunavettä ja syönyt hyvin ja epäterveellisesti. Olen syönyt monta palaa ihan taivaallista suklaaherkkua, johon tulee pähkinöitä, vaahtokarkkeja, rusinoita ja sulatettua maito- ja valkosuklaata. Niiin hyvää!
Ja sitten päivän kruuna vielä yksi jakso Supernaturalia, sekä lämpiävä sauna.

Super ihanaa alkavaa viikkoa teille ja hei, käykääs nyt laittelemassa TÄNNE niitä kuvausehdotuksia, niin pääsen sitten toteuttelemaan niitä. Nyt sinne on tullut vasta yksi ihana kommentti, mutta sillä ei ikävä kyllä kuvapostausta yksinään toteutella. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Jere Viinikainen | Valokuvaaja - Muoti, Lifestyle & Tapahtumat
Maira Gall