Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.11.2014

UUSI PERHEENJÄSEN

IMG_46631243

IMG_4665 copy

IMG_4668 copy

IMG_46761

Materiaonnellisuus!

Nyt mä pääsen vihdoinkin kertomaan siitä hankinnasta, josta olen syksyn aikana vähän väliä vihjaillut. Meikäläinen siis osti, tai kuten bloggaajakielellä sanotaan: kotiutti tämän ihanuuden viime viikonloppuna. Mulla on ollut järkkäri haavelistallani jo ties kuinka kauan ja kesän aikana mä päätin, että sitten kun mä saan töitä, niin sitten mä kävelen kauppaan ja ostan sen elämäni ensimmäisen järkkärin. 

Kun työt alkoi, alkoi myös kamerataivaassa seikkailu. Malleja oli miljoonia ja piiitkän pohdinnan jälkeen vertailu kameroiden välillä tiivistyi, kunnes viime viikolla ollessani Digiexpossa päätökseni kohdistui juuri tiettyyn kameraan. Messutarjouksen myötä kotiutin siis Canon 70D järkkärin zoomi objektiivilla (18-136mm). Mä voisin vaa hyppiä innoissani täällä koska no, mä vaan oon niiin innoissani tästä!

P.S. Kotiuttaa -sana on ehkä kamalin sana ikinä...

Follow me now on: FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAMTWITTER
SHARE:

6 kommenttia

 1. Onnea uuden kameran omistajalle. Mulla on myös Canon, mutta 600D. Tyytyväinen olen ollut, mutta läheskään kaikkia juttuja en osaa vielä käyttää.

  p.s Kyllä se kamalin sana on ROUHEA! Nykyisin blogeissa kaikki vaan on niin rouheaa!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja joo, kyllä sen verran, mitä olen tuota nyt ehtinyt käsissäni pyöritellä, niin kyllä siinä on hetkeksi taas opeteltavaa, että löytää ja oppii käyttämään niitä kaikkia hienouksi.

   Voi ei, toi sana mulla ei kyllä ole kovin usein eteen tullut, mutta nyt kun aloin tota oikein mielessäni tuumailemaan niin kyllä on muuten kamala sana, hahah :D

   Poista
 2. Innolla oottelen tolla otettuja kuvia tänne näkyville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, mä oon kanssa ihan innoissani ja ihan ärsyttää, kun päivät ovat niin lyhyitä ja muutenkin tuntuu arkipäivinä olevan aika sen verran tiukilla, ettei ole oikein ehtinyt kuvailemaan

   Poista
 3. Ekaksi järkkäriksi olet minusta ostanut aika järeää kalustoa, mutta säästyypähän tulevaisuudessa runkorahat putkiostoksiin. :) Kun saat järkkärikuvauksen perusasiat haltuun, haluat todennäköisesti aika pian kuvaustarkoituksiisi paremmin sopivia objektiiveja. Mutta onnea uuden kameran omistajalle ja mukavia kuvailuhetkiä! :)

  Ja kyllä, kotiuttaminen on raivostuttava sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mulla on jo pidemmältä aikaa kokemusta järkkäreistä, vaikken sitä omaa olekkaan omistanut. Tämän myötä on omat tarpeet sitte selventyneet ja taidot karttuneet, ja niimpä omia tarpeita vastaava kamera hommattu. Objektiiviksi päätin näin aluksi hommata juuri laajan zoomi linssin, ja siihen ympärille sitten tarpeiden ja rahatilanteen mukaan olisi tarkoitus ostaa jossain vaiheessa ainakin yksi hyvällä valovoimalla varustettu kittilinssi. Kiitos vielä! :)

   Ja täysin samaa mieltä tuon kotiutuksen kanssa :D

   Poista