Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.12.2014

MAHA TÄYNNÄ KINKKUA

IMG_05021

IMG_05081

IMG_04971

Mahani on ollut ratkeamaisillaan viimeiset pari päivää. Jouluruokaa on riittänyt, kuten myös hyvää seuraa, konvehteja, yhdessäoloa ja pitkiä yöunia. Jouluaatto meni hyvässä seurassa syöden sitä viime postauksessa mainittua riisipuuroa ja niinhän siinä kävi, että se manteli jäi taas kerran saamatta... Loput jouluaatosta menivät todella nopeasti saunoen, syöden, joululahjoja availlen ja sitten vielä illalla hautausmaalla tallustellen. 

Joululahjojani en taida tulla täällä esittelemään, mutta lyhyesti sanottuna tuli niin odottettuja lahjoja, kuin täysin yllätyksenä tulleita. Kameralaukun myötä uskallan vihdoinkin kiikutella kameraani ympäriinsä, uusissa ihanissa housuissa kelpaa kyllä tallustella ja muutamalla lahjakortilla päästäänkiin ostelemaan tarvittavia tuotteita.

Eilinen jatkoi hyvin samaa rauhallista linjaa jouluaaton kanssa ja tulipahan sitä kuvailtuakin (niitä sitten alkuviikosta...). Lyhyesti ja ytimekkäästi voin koota nämä joulupäivät erittäin rentouttaviksi ja nyt onkin sitten viikonloppu töitä ja sitten päästäänkiin nauttimaan rauhallisista välipäivistä ja Uudesta vuodesta!

Millaisissa merkeissä teidän joulu meni, 
entä löytyikö joululahjoista niitä odotettuja ja mieluisia lahjoja?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Ruokaa ruokaa ja ruokaa, siinä oli mun joulu pähkinänkuoressa :D noeei nyt sentään! Mitään sen erikoisempia joululahjoja en pyytänyt mutta kuitenkin niitä tuli taas liikaa. Tuntuu vaan niin tyhmältä kun saa vaan eikä itse pysty antamaan takaisin yhtä paljon :( tosi ihanaa kun on ollut valkea joulu! :)
  Ps. Onneks löysin sun blogin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä tutulta ihan tuota lahjojen antamista myöden! Ihana kanssa kuulla että eksyit tänne ja vielä kaiken lisäksi tykkäilet :)

   Poista