Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.12.2014

MILLAISTA MUSIIKKIA KUUNTELEN?

WP_20141210_19_30_3335face_Pro

Mun oli koulussa tarkoitus kirjoittaa essee otsikolla: "Musiikki vie mukanaan." Mä aloin miettimään, että mitä mä tästä kirjoittaisin ja samalla mulle tuli mieleen, että musiikki tuntuu usein olevan ihmisille yllättävän henkilökohtainen asia. Yleensä toisten kysessä musiikkimausta, lähdetään hakemaan kierrellen ympäripyöreää vastausta ja sanotaankin usein vain: "no vähän kaikkea..." Mun mielestä tää on outoa, vaikka voin kyllä avoimesti sanoa, että syyllistyn tähän itsekkin.

Musiikkin on mulle kuitenkin tosi iso osa elämää. En missään nimessä ole instrumenteista puhuttaessa musikaalinen, mutta puhunkin nyt musiikin kuuntelusta. Kuuntelen päivittäin musiikkia. En voi lähteä lenkille, mikäli en löydä kuulokkeita, joiden kautta kuunnella menevää musiikka, ja vastaavasti iltaisin joku tsemppaavaa biisi rauhoittaa ja antaa voimaa painaa eteen päin seuraavana päivänä.

Olen nyt viettänyt Spotifyn kimpussa viimeiset 2 vuotta ja sinä aikana on soittolistoilleni ilmestynyt melkoinen määrä biisejä. Päätin tässä yksi päivä upottautua niiden ihmeelliseen maailmaan ja keräilinkin soittolistaltani ne tän hetken kuunnelluimmat biisit.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti