Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.12.2014

SHOE LOVER

IMG_02401231

IMG_024212

Untitled-2

Catmandoo // Adidas // Vans // Converse

Untitled-1

Vagabond // Dr. Martens // Bianco


En oikein tiedä miten mä toisin tän asian esille. Mun olis pitänyt kertoa teille jo aikoja sitten tämä asia, mutta mä en ole vaan saanut aikaisin. Olen tarkoituksella lykännyt tämän asian esille tuomista, enkä ole vain halunnut kirjoittaa tästä... Mutta totuus on siis, että mä taidan rakastaa kenkiä.

Kenkäpareja on paljon helpompi ostella kuin vaikka farkkuja ja tuntuukin, että meneepä sitä mihin kauppaan tahansa, niin aina sieltä löytyisi jotkut kivat kengät mukaan. Hetki sitten kävin pyrähtämäsä eräässä Helsinkiläisessä Vintage liikkessä, josta mun mukaan tarttui Vagabondin kenkäpari. Kun olin näiden ihanuuksien kanssa päässyt kotiin, alkoi mun mieltäni himoita eräs toinenkin kenkäpari kyseisestä liikkeesta ja niimpä mun piti palata ostamaan vielä mustat ja upeat Dr. Martensit itselleni. Nyt mun kenkäkokoelma alkaa olla aika bueno, mutta vielä pitäisi jostain löytää ne täydelliset valmistujaiskengät...


Mikä pari mahtaa olla teidän lemppari?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Herstileijaa ku sulla on paljon kenkiä. Iteltä löytyy just yhet kävelykengät + juhlakengät + yhet kaupunkikengät :Dd
  Mutta miun lemppari noista siun kengistä on ehdottomsti noi keltaset conssit, jos nyt oikein kattelin mutta noi keltaset kengät kuitenkin ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on noi keltaset conssit! Ite tykkään niistä kanssa ja ne on värinsä myötä mukavan keväiset ja kesäiset :)

   Poista