Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.12.2014

THE WINTER FOREST

IMG_0562

Untitled-1

IMG_0545

IMG_0621

IMG_0616


WEARING:
JACKET: The Moment
SHIRT: H&M
KNIT: Seppälä
JEANS: Firetrap
SHOES: Dr. Martens

Talvessa parasta on se, miltä se näyttää kuvissa. Tätä asua voisi pitää historiallisena, sillä mulla ei oikeasti ikinä ole näin paljoa mustaa päällä samaan aikaan. Tästä asuvalinnasta olen saanut kuulla myös ystäviltäni, mutta jotenkin mä olen alkanut pitämään tämmöisestä yhdistelmästä niiden hieman erikoisten ja värillisten vaateiden sijaan. Olen myös jalat rakoilla sisään ajanut näitä mun uusia ihania Dr. Martenseja ja näyttänyt kylillä kulkiessani ihan pingviiniltä, kun olen jalat kipeänä koittanut saada jalkaa toisen eteen. Ehkä mä pääsen sitten ensi kesänä nauttimaan työni tuloksista ja kävelemään kivuttomasti ympäri maita ja mantuja...
SHARE:

5 kommenttia

 1. Ääw apua noi sun silmät, tosi upeen väriset! Ois muuten kiva jos hymyilisit kuvissa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi12/30/2014

   Samaa mieltä! Hymyä kehiin ;)

   Poista
  2. haha, pitääkin katsoa jos sitä hymyä saataisiin kehiin :D

   Poista
 2. Anonyymi12/30/2014

  luuletko olevas komee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi12/31/2014

   En Jeren luuloista tiedä, mutta komea hän ainakin on :)
   t. toinen ano

   Poista