Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.1.2015

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!


IMG_0633

Niin vaan on 365 päivää vierähtänyt vuotta 2014! Aika on mennyt ihan älytöntä vauhtia, mutta älyttömästi on tähän vuoteen mahtunutkin. Voisin koota tämän vuoden kahteen sanan: yksi parhaista. Olen kokenut enemmän kuin ikinä ja muuttunut ihmisenä, saanut älyttömästi uusia kokemuksia ja upeita ystäviä. Tulen vielä alkuvuoden aikana kokoamaan vuoden 2014 muutamaksi koostepostaukseksi, joten säästellään nämä muistopuheet sitten sinne.

Nyt kuitenkin on aika aloittaa uusi vuosi ja uudet 365 päivää sitä. Tänä vuonna tulee blogissa tapahtumaan kaikkea, ainakin mun mielestä kivaa. Olisi myös tarkoitus saada lukio päätökseen, keskittyä nauttimaan loppuvuosi elämästä, valokuvailemaan enemmän ja tuumailemaan, minne sitä lähtisi sitten vuonna 2016 opiskelemaan. Meikäläisen vuosi vaihtui Itä-Suomen perukoilla ja muutaman päivän päästä onkin sitten aika lähteä viimeistelemään ne koulun viimeiset kurssit. Nyt ei sitten muuta kuin oikein okein ihanaa ja upeaa ja mahtavaa ja kaikkea Uutta Vuotta teille sinne ruudun toiselle puolen!It is 2015 now! Already told I that my blog is going to live in change in this year. One of them is that I´m gonna write my post also in English. At least going I try to... All in all,  I´ll welcome all of you to my blog and I hope you are able to jump on my blog´s ride!
And before anyone go to write a comment down below I wanna tell you that my grammar is not in the professional level (or even near that) but the main point does not focus on that, does it?

P.S. En ymmärrä miksi mulla muuttuu aina gifit alkuperäisiä kuvia näin paljon rakeisimmiksiSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti