Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.1.2015

MAKROT MIKROON

IMG_1776

IMG_1795

IMG_1777

Oli mahtava huomata, miten paljon huomiota ja mielipiteitä tämä (klick) postaus herätti. Osa on varmaan huomanut, että tuonkin julkaisemisesta on kulunut jo puolitoista viikkoa. Vaikka kuinka on tehnyt mieli näinä päivinä tulla julkaisemaan kuvia ja kirjoittelemaan postauksia, niin mun on sanottava että mä olen loppu! Olen ensimmäisen jakson jälkeen, eli noin puolen vuoden ajan käynyt ihan ylikierroksilla ajatellen vain että kohta tää kaikki on ohi. Kun yhdistetään koulu, läksyt, yo-kirjoituksiin lukeminen, bloggaaminen ja työt, ei yhtälö mun kohdalla ole kovin onnistunut. Tästä syystä mun on nyt viimeistään keskityttävä siihen tärkeimpään, eli ylppäreihin. Siihen asti mun blogi siis elelee aikalailla hengityslaitteissa satunnaisesti heräillen.

Ostin muuten eBaysta ittelleni pari kamerajuttua ja niistä on nyt osa tullut. Nämä kuvat on kuvattu Zoom linsseillä, jotka saa kiinnitettyä ihan kittilinssiin. Tää huiman kallis setti, joka maksoi 15e sisältää +1, +2, +4 ja +10 Zoomit, joten nyt kyllä kelpaa makroilla vaikka mikrossa. Odotan jo nyt innolla, että pääsen kesällä kuvailemaan näillä ulkona kukkivia kukkia ja kaikkea!Translate: As some of you are able see my latest post appeared over week ago. I would have liked to publish posts more but now I just have to say myself that I don´t have time for that. I need to focus to my examinations now so my blog is going to live quit shifty.


All in all I bought some camera things from eBay. Some of them has already arrived. Those photos were taken with my new zoom lens which costed 15 euros. I just can´t wait that summer come and I can go photography flowers and nature!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Mulla on samat zoomit tai siis samat määrät ainakin ja oon kyl tykänny kans ihan hirmusesti kuvailla just kukkia ja muuta luontoo niillä :) Tsemppiä yokirjotuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sieltä löytyy joku jolla kanssa kokemusta kyseisistä linsseistä.
   Ja kiitos, sitä kyllä tarvitaan :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista