Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.2.2015

PENKKARIT 2015

WP_20150213_12_42_5292_Pro

WP_20150213_12_42_522_Pro

Nyt alkaa olla lukiotaival osaltani ohi. Eilen vietettiin penkkareita, jotka sitten huipentuivat illalla risteilylle. Koko päivä oli täynnä hulinaa ja huutamista ja voin kuulkaas sanoa että nyt on ääni maassa. Aamu alkoi omalla koulullamme, kun pääsimme viimeisen kerran julistamaan valtaamme ja nitomaan yhteen tämän kolmivuotisen taipaleen.

Siitä sitten oli aamupäivästä aika siirtyä rekkoihin ja niimpä kolmen citrykanin 1.5h ajelu ympäri kaupunkia sai alkunsa. "NOLLAA!" tuli huudettua täyttä kurkkua samalla kun karkit lentelivät rekoilta. Muistan aina, kuinka hieno hetki se oli kun ne isot ihmiset heittelee niitä karkkeja ja niitä saa sitten etsiskellä sieltä alakoulun pihalta (ja pettyä siihen, miten pahoja suurin osa niistä oli...) ja nyt mä sitten olin siellä lavalla viskomassa näitä herkkuja. Ihan huikeaa! Rekka-ajelun jälkeen olikin aika palata kotiin laittamaan kamat kondikseen ja sitten alkoikin odotettu bussimatka kohti satamaa. 

Risteilyllä sen vasta oikeasti tajusi, että nyt se lukio on niinkun sitten käyty ja enää on ne kirjoitukset edessä (okei, on mulla vielä 2 kurssia tässä jaksossa). Oli kuitenkin älyttömän kiva päivä ja ilta ja yö, kuten varmaan kuvasaldostakin näkee, sillä kuvia tuli napsittua alle 10 koko päivältä. Nyt kuitenkin mä voin rehellisesti sanoa, että mua väsyttää!

Mitenkäs muut abit siellä ruudun toisella puolen, oliko teillä kanssa huippu päivä? Ja pikaiset onnittelut myös teille lukion vanhoille, jotka tanssahtelitte Wanhat 2015! Se oli kyllä mulla ainakin huikea päivä ja mun Wanhoista sä voit lukea lisää painamalla tätä
SHARE:

4 kommenttia

 1. Haha mulla on ihan sama tunne :D "Enää kirjoitukset edessä", vaikka oikeasti käyn kans vielä kahta kurssia. Upeita noi kanipuvut muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä toi kaks kurssia tuntuu niin luksukselta tän kolmen vuoden jälkeen, ettei sitä voi edes kouluksi kutsua :D

   Poista
 2. Ei vitsi miten kivat noi kanipuvut! :DD Tälläsiä postauksia on kiva lukea ku itelläki justiin penkkarit ohi ja lukuloma startattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ne oli kyllä kivat ja mukavan lämpösetkin tuolla rekoissa. Ite oon kanssa oikein yrittänyt bongailla ihmisten penkkaripostauksia ja fiilistellyt niiden kuvia! :)

   Poista