Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.2.2015

SPRING, I´M READY

IMG_2192

WP_20140710_16_41_28_Pro__highres

WP_20140705_20_01_00_Pro__highres

Viimeisen puolen vuoden aikana mun elämä on tuntunut pyörivän aikalailla paikoillaan. Tykkään tehdä asioita, juosta paikasta toiseen, kokea, nähdä, valokuvata ja elää, mutta kuitenkin ison osan mun elämästä on  nyt vienyt koulu ja sen ohella olevat työt. Viimeiset puoli vuotta olen laskenut viikkoja siihen, että koulu on mun osalta ohi ja nyt voin sanoa, että 4 viikkoa ja sitten voi koululäksyt, koulustressin, koulukirjat ja koulun penkit jättää unholaan! Tällä hetkellä fiilistelen äidinkielen tekstitaitojen alustavia pisteitä, jotka olivat 5, 4 ja 3 ja kahden viikon jälkeen onkin sitten taas aika kirjoitella seuraaville papereille yo kokeiden merkeissä.

En tiedä oonko ainoo, kenen mielestä tää talvi on mennyt jotenkin älytöntä vauhtia. Lumi sulaa, aurinko paistaa ja täällä ainakin jo asfalttipinnat näkyvät. Oon niin odottanut tätä ja vielä enemmän sitä, että kohta mä pääsen nautiskelemaan tästä lämpenevästä säästä ilman aikaisia kouluaamuja. Olen kameran ostosta lähtien suunnitellut keväälle kaikkia hienoja kuvausreissuja, pitkiä yöttömiä öitä, grillailua ja huoletonta elämää.

Päätin näissä kuvissa yhdistellä omaa pärstääni aiemmin ottamiini kuviin. Näitä kuvia väsätessä tuli ihan jäätävä ikävä New Yorkiin. Toi kaupunki oli kyllä niin uskomaton, että vielä jonain päivänä mä matkaan sinne uudelleen.Translate: This time I decided to mixed my own face to my old landscape photos. I started to miss New York so freaking much while editing these photos. That is the city I really want to visit again some day...

SHARE:

10 kommenttia

 1. Vitsi löysin tän sun blogin tänään ja oon selannut jo varmaan 30 postausta. :D Meni ehdottomasti lukulistalle, sulla on tosi luovia ja hienoja kuvia täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, ihana kuulla että oot löytänny tänne ja vielä tykännyt! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia, oot todella taitava muokkamaan nitä kuvia Jere! :-) Kivaa viikonlopun alkua :)

  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tosi kivaa viikonloppua myös sulle Emilia :)

   Poista
 3. On kivaa nähdä eri tavoilla muokattuja kuvia! Ihanan erilaisia. Mustakin tuntuu että tää talvi on mennyt todella kovaa vauhtia, enkä oo ehtinyt edes kyllästyä vaikka pääosin se onkin koostunut koulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että siellä ruudun toisella puolenkin tykkäillään!
   Mulla on käynyt talven kanssa ihan samalla tavalla, eikä siihen ole kyllä pahemmin ehtinyt kyllästyä :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ihana blogi sinulla :-) Sait uuden lukijan lisää!
  http://www.keksimonssteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katariina ja mahtava kuulla, että liityit lukijaksi :)

   Poista
 5. Vou oot tosi taitava! Oon ihan kateellinen! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos älyttömästi Rebecca! :)

   Poista