Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.2.2015

STREET STYLE FROM COUNTRYSIDE

IMG_2858

IMG_2821

IMG_2645

IMG_2670

IMG_2742

WEARING:
Sweater: Boy London
T-Shirt: New Yorker
Jeans: Firetrap
Shoes: Dr.Martens




Tällaisessa asussa meikäläinen loikki viime viikonloppuna vietellessäni iltaa sukulaisten kanssa maaseudun rauhassa. Kuten varmaan huomata saattaa, niin noista kengistä on kyllä muodostunut mun luottokengät, sillä ne tuppaa löytymään nykyään lähes joka asusta, mutta minkäs teet kun ne vaan on täydelliset. Luottokenkien seuraksi löysin hetki sitten New Yorkerista ihan täydellisen mustan, pitkän ja vetoketjuilla varustellun t-paidan, jonka ostin alun perin kesää ajatellen, mutta jonka päätin nyt yhdistää svetarin kanssa. Svetarin ja sen alta näkyvän t-paidan yhdistelmää on viime aikoina näkynyt paljon katukuvassa, mutta mitä mieltä te olette, onko teidän mielestä svetarin alta näkyvä t-paita hitti vai huti?

Asusta kuitenkin kukkaruukkuun, tai oikeastaan meikäläisen menneeseen hiihtolomaan. Vietin penkkareiden jälkeen viikon mittaista hiihtolomaa, joka kului pääosin töitä tehden ja yo kokeisiin valmistautuen. Tämän lisäksi ehdin viettää myös laatuaikaa niin perheen kanssa, kuin kavereiden kanssa iltaa vietellen. Olen viime aikoina istunut paljon iltaa ystävieni kanssa saunoen, valmistaen ruokaa, syöden, katsellen leffoja, kuunnellen musiikkia, jutellen ja tietenkin nauran. On ihan huippua vaan kerätä porukka kasaan ilman sen suurempia suunnitelmia ja vaan olla ja tehdä ihan basic juttuja!


Translate: Outfit from last weekend. I´m totally in love with those shoes as you can see from latest posts, lol. I combined those shoes with that black, long shirt with zippers. I bought that shirt from New Yorker for summer few days ago but I decided to combined it with white sweater this time. 
What do you think about the combination of sweater and long shirt?

SHARE:

2 kommenttia

  1. Eipä ainakaan tuo sun paitayhdistelmäs pahalta näytä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, sillä meikäläiseen kyseinen yhdistelmä kyllä osui ja upposi :)

      Poista