Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.3.2015

BACK TO XL

IMG_2426

Untitled-2

IMG_2392

IMG_2365

Untitled-1


WEARING:
Swater: Carlings
Jeans: FireTrap
Shoes: Dr. Martens


Mulla on ollut selvä visio kevään aikana siitä, että tulisin tämän yo-koe-hässäkkä-stressi-myrskyn jälkeen viettämään välivuotta tuumaillen ja toteuttaen itseäni. Viime päivinä ajatus on kuitenkin ollut melkoisessa myllerryksessä ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että tulen haussa pyrkimään opiskelemaan valokuvausta tai muotoilua. Päätökset ensi syksyn suhteen ovatkin siis avoimeimmat kuin ikinä ennen ja vähän kyllä jännittää, että mistä mä itteni syksyllä löydän!

Nämä kuvat on otettu joku aika sitten kun kevään ensimmäiset lämmittävät auringon säteet iskeytyivät iholle. Oon tänä keväänä rakastunut ihan töysin tohon mun päällä olevaan XL kokoiseen alelöytöön ja sitä on kyllä tullut käytettyä. Vaikka mun tyyli on tässä lähiaikoina hieman rauhottunut värejen suhteen (liekö syy iän karttumisen vai vaan harmaan talviajan...), on mun kuitenkin pakko tuoda asuun vielä jotakin eloa ja siitä tällä kertaa kiittäminen sinisten sukkien, joihin on muuten nyt tullut valtava reikä!


Translate: While ago I decide that I´m going to take gap year after high school but now I wonder what if I apply to study photography. The main thing is that I got the foggiest idea where I´m going to find myself in autumn. Exciting!

These photose were taken few weeks ago at the same time when the first sun´s rays heated. I totally love my new sale found, which is sweater size XL. Even my style is change more and more to black and neutral, I still want to add some special to outfits as you can see by looking my socks.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi kuinka mahtavaa luettavaa/katseltavaa taas kerran! Oot kyllä taitava, pakko myöntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi, tämmöset kommentit piristää päivää kummasti! :)

   Poista
 2. Anonyymi3/03/2015

  oot ihana <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä syksyyn, toivottavasti saat opiskelupaikan sieltä mistä haet, jos sitä päätät hakea :)

  VastaaPoista