Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.3.2015

DROPS OF WATER

IMG_3788

IMG_3728

IMG_3716

IMG_3790

Tasan yksi päivä koulua jäljellä ja sekin on parin tunnin koe, Wohoo! Mun kädessä on varmaan joku krooninen vamma YO kirjotusten takia, sillä tänään kokeessa tuntu ettei kynä pysy kädessä ja käsiala muistutti paljolti niitä kuuluisia alakoulun harakanvarpaita.

Nyt on saatu kanssa kuvaukset ennakkotehtäviä varten aika hyvälle mallille. Vähän kyllä stressaakin, että saan varmasti kaikki kuvat valmiiksi, sillä vajaa kahden viikon päästä niiden pitäisi olla kijekuoressa matkalla kohti mahdollisesti tulevaa opinahjoani. Meinasin, että voisin niitä parhaita paljoja julkaista sitten täälläkin muutaman viikon päästä, miltäs kuulostaa?

Ennakkotehtävien lisäksi olen ehtinyt kanssa kuvailla muutakin ja tässä eräs ilta päätin pystyttää huoneeseeni kotistudion ja kuvailla vesipisaroita. Oli muuten yllättävän hankala saada ikuistettua se pisara juuri oikealla ajalla, mutta jos ei muuta, niin taidekuvina näistä tuli mun mielestä tosi kivoja!

PS. Se tässä postauksessa  kannatusta saanut lukio postaus tulee sitten kun olen saanut ennakkotehtävät hoidettua ;)Translate: I have photography a lot lately. I have made some preliminary task for my photographic studies and I may post them here after few weeks. After all that I have also took some artistic photos of water drops. Fun but challenging to catch the photo exactly at the right time...
SHARE:

6 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Vaati varmaan kärsivällisyyttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo kyllä siinä jonkun aikaa sai istuskella, tiputella pisaroita ja räpsiä menemään :)

   Poista
 2. Anonyymi3/29/2015

  Vau, hyvä sä!!!:)

  VastaaPoista
 3. Ooh miten upeita kuvia!! Tykästyin sun blogiin muutenkin tosi paljon, että jään ehdottomasti seurailemaan! Ja varsinkin blogin nimi on kiva :)

  salainenmetsapolkuni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älyttömästi ja mahtava kuulla, että jäät seurailemaan :)

   Poista