Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

9.3.2015

EYE OF THE TIGER

Untitled-1

IMG_32561234

Untitled-111

Untitled-131

WEARING:
Jacket: Tiger Of Sweden
Shirt: H&M
Jeans: FireTrap
Shoes: 2nd Hand (Vagabond)


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne ruudun taakse! Mulla on ihan älyttömän hyvä fiilis jälleen kerran, sillä oon vaan niin innoisani siitä että kevät on vihdoin tuloillaan ja taivaalla näkyvä aurinko jo hiukan lämmittää. Tänään jatkui ylppärit äikän esseellä ja suuresta jännityksestä huolimatta lähdin kokeesta melko hyvin mielin. Vaikka yo kokeet tulivat lukuloman jälkeen aivan liian nopeasti, on oikeastaan ihan kiva että kohta ne on sitten ohi ja pääsee keskittymään ennakkotehtäviin, jotka ovat nyt suunnitelmissa edenneet melko hyvälle mallille.

Sen lisäksi että kohta loppuu koulu, lumet sulaa, kesä tulee ja on paljon mitä odottaa, niin meikäläinen lähtee tässä vajaa kuukauden päästä käväsemään Tukholmassa. Viime kerralla Ruotsin maalla vieraillessani podin 40´C kuumetta, joten innolla kyllä odotellen tämän kertaista kaupunkivisiittiä, mutta siitä siiten myöhemmin.

Sitten siirrytäänkin asiasta kukkaruukkuun, eli yllä oleviin kuviin. Olin koko talven etsinyt itselleni täydellistä villakangastakkia, mutta useiden etsintätuntien jälkeen se jäi löytymättä. Shoppailutunnit ei kuitenkaan menny ihan hukkaan, sillä löysin tuon Tiger Of Sweden -merkkisen takin huimalla alennuksella ja arvatkaa vaan onko se ihan täydellinen tähän kevääseen. Mun piti aluksi kuvauttaa tää mun kevät asu sunnuntaina ulkona, sillä luvatut lämpöasteet ja taivaalla paistava aurinko kuulostivat houkuttelevilta, mutta kuten jokainen huomasi, niin ei niistä loppuviikosta päästy nautiskelemaan. Toisaalta oli ihan kiva pomppia ja hyppiä meijän kellarissa itselaukaisin kädessä niin että maa tärisi... Mitäs muuten te tykkäilette tosta mun takista?

PS. Multa löytyy nykyään myös Tumblr ja siellä mua voi seurailla painamalla tästä (klick). Sen lisäksi mut löytää edelleen myös: FACEBOOK, BLOGLOVIN, LOOKBOOK, BLOGILISTA, INSTAGRAM

Translate: I think I can finally say that it´s time for spring. Feel so good to cycle home when the warm sun heats up. The school will end after few weeks, snow will melt and I will go to Stockholm after month! Crazy.

I hunted the perfect wool coat throughout the winter for nothing. I couldn´t found it, but the thing I found was that amazing Tiger Of Sweden -jacket. I´m totally in love with it and I decided to photography it yesterday outside but because of the weather I took these self portrait in our basement. What do you like that jacket?

PS. I have Tumblr nowadays. You are able to find me by clicking this. You can also follow me on: FACEBOOKBLOGLOVINLOOKBOOKBLOGILISTAINSTAGRAM
SHARE:

4 kommenttia

 1. You write so interesting posts and make very beautiful photos! Like your blog! Keep doing it!
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/13/2015

  Miehiin päin? (;

  VastaaPoista