Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.3.2015

KEVÄISET AURINGON SÄTEET LÄMMITTÄVÄT

IMG_3315

Untitled-2

Teistä osa on jo ihan varmasti kyllästynyt näihin mun yo-hypetyksiin, joilla oon varmaa alotellu mun postaukset viimesen kuukauden ajan, mutta älkää huoliko, kohta ne on ohi, hehe. Nyt on kevään osalta kolmen aineen kokeet pulkassa ja ensi viikolla on sitten enää matikka jäljellä. Mietin tässä juuri, miten kamalan nopeasti aika on mennyt. Kohta tulee aika, kun ne ihmiset, joihin oon nyt lukiossa tutustunut muuttavat omien opintojensa perässä ympäri Suomea ja kääntävät uuden sivun elämässään! Ihan hullua ja samalla jollain tapaa aika haikeeta.

Oon tällä viikolla fiilistelly kevään tuloa. Oli mahtava pyöräillä ulkona, kun aurinko lämmitti ja tiet oli harjattu! Siinä mä sitten yhtenä päivänä päädyin vielä koulusta kotiin tullessani nautiskelemaan tuosta kirkkaasti paistavasta auringosta kameran kanssa. Löysin täks kesäks ton päässä keikkuvan lippiksen, jossa lukee isolla LOSERS. En itseasiassa oo ihan varma onks se hot or not, mut ainaki se on mun mielestä jollain tapaa magee.

PS. Viime aikoina on kommentointi ollu melko hiljasta, elikkä jos tulee jotain sanottavaa niin muistakaahan että kommenttiboxi on teidän ;)


Translate: It feel great to cycle while the sun is shining and the streets are clean. One sunny day decided I to share this kind of vernal day with my camera and I took these photos with my brand new cap. I´m not very sure if that cap is hot or not but still I kind of like it.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mageita ja erilaisia kuvia sulla! Ja kiva blogi näin ensifiilikseltään muutenki! Itse kirjoitan valokuvablogia täällä: http://www.lilychristina.com/blogi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, ihana kuulla että mun kuvaustyyli välittyy sinne ruudun taakse tällä tavoin :)

    VastaaPoista