Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

16.3.2015

SOMEWHERE ON SEA

IMG_3559

IMG_3358

IMG_3551

IMG_3347

IMG_3571

IMG_3359

IMG_3454

IMG_3569

IMG_3554
WEARING:
Jacket: Antony Morato
Sweater: New Black
Jeans: Dr. Denim
Shoes: VansHellurei!

Nyt lähti käyntiin meikäläisen viimeinen viikko lukiossa, ja oon kyllä aika täpinöissäni siitä että tää kolmen vuoden rutistus on viittä vaille ohi. Viikonloppuna oli niin täydellisen keväinen sää, että olis melkein tehnyt mieli olla ulkona ottamassa suomalaiseen tapaan aurinkoa matikan lukemisen sijaan. 

Kävästiin siskon kanssa viikonlopun aikana Cape Universalin ystävämyynissä Lauttasaaressa kattelemassa edullisia Vanseja kesäksi. Vaikkei reissulta mitään matkaan tarttunutkaan, niin oli kyllä mahtava viettää keväistä aikaa Stadin katuja tallaillen, käydä syömässä, kaupoilla ja tuttuun tapaan taas juosta ympäri keskustaa juuri lähtevään junaan. Vaikka aurinko tuntui jo hieman lämmittävän kasvoja, niin hieman kadutti, ettei ollut hanskoja mukana, mutta niin me vaan selvittiin ja saatiin vielä nää jossain päin Helsinkiä otetut kuvatkin lähes pystyyn jäätyneinä napsittua.


Translate: My last week on high school started now! I feel so excited that three years long trip is almost done. I and my sister searched some Vans on sales friend of Cape Universal on weekend. Even we didn´t found any shoes for summer we had quite nice day in Helsinki. These photos were taking somewhere in Helsinki at the same time with frozen fingers...
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tsemppiä sullekin matikkaan!! :D Kyllä se siitä! (yritän itsekin uskoa haha :D )

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tsemppiä myös sulle, eiköhän se siitä! :D

   Poista
 2. Anonyymi3/17/2015

  Tyylikkäitä kuvia komeasta jätkästä! :) Miten kirjoitukset on mennyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kiitos! Kirjotukset on mennyt alustavien tulosten mukaan ihan mallikaasti, mihinkään en ole ainakaan vielä pettynyt. Niistä kertoilen sitte lisää kun tulokset varmistuvat ;)

   Poista