Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

30.3.2015

SPRING INSPIRATION

TopPicks
Hellurei!

Viimeinen lukiopäivä on nyt done! Ihan hullua ja mahtavaa ja haikeeta ja kaikkea. Nyt on viikko aikaa valmistella ennakkotehtävät ja sen jälkeen voikin jäädä vapaalle odottelemaan pääsykoepäiviä.

Kevät on tulossa, vaikka tällä hetkellä meillä ainakin pyryttä taivaalta räntää. Räntäsateesta huolimatta mulla on melko keväiset fiilikset, kiitos satunnaisesti taivaalla paistavan auringon, sekä joiden lämpöasteiden. Senpä takia mä päätin koota ittelleni joitakin keväisiä vaatteita ja asusteita, joita halajaisin nyt lämpimien kellien myötä. Kun vertailin tämän kevään tuotteita tässä postauksessa (klick) mainitsemiini, niin kyllä siellä edelleen samoja tuotteita löytyy. Aurinkolasit ovat vaihtuneet toisiin, kengät ovat muuttuneet täysin valkoisikis, mutta nahkatakki komeilee joukossa edelleen. Joka tapauksessa, tässä on nyt meikäläisen toivelista keväälle ja nyt olisikin kiva kuulla, löytyykös teiltä jotain must have -tuotteita keväälle/kesälle 2015?


Translate: Spring is coming and I have sooo spring-like feeling even there´s sleeting right now. That´s why I decided to collect some of my favorite clothes and accessories together. After picking the best of supply I compared my list with products of this post (click) and noticed that there´s still some same clothing. Sunnies have changes to another ones, shoes have became totally white, but still the leather jacket is able to found... 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Anonyymi3/30/2015

  Millon sulla on pääsykokeita ja mihin?
  Tosi siisti takki ja hattu myös! :)
  Mistähän nuo vois ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon hakemassa opiskelemaan valokuvausta ja pääsykokeet asettuu kaikki toukokuun alulle.
   Vitsit, kiva kuulla että säkin tykkäät sillä mun mielestä noi on kanssa ihan huiput! Kummankin löysin itse asiassa Asokselta :)

   Poista
 2. noi aurinkolasit on kyl ihan superit ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, huippu kuulla että ne iskee suhunki sillä musta tuntuu että oon tänä keväänä ihana hurahtanu pyöreisiin arskoihi (vaikken yhtää paria vielä omista, hehe)

   Poista
 3. Niket oli mun must have-listalla ja onneks ne tilasinkin on kyllä ihanat, suosittelen :3 !

  VastaaPoista