Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

5.3.2015

SUOSIKKITUOTTEET KEVÄÄLLE - HAASTATTELU

IMG_2365_haastattelu

Hellurei!

Mulla on tänään ollut jostain syystä ihan älyttömän hyvä fiilis, liekö syynä se, että koulu on kohta ohi, se että aurinko paistoi kirkkaasti pyöräillessäni kotiin, se että olen saanut järjesteltyä mun ennakkotehtävä asioita hyvin, vaiko se että luin juuri erästä haastattelua itsestäni.

Mua siis pyydettiin erääseen haastatteluun kertoilemaan mun tän kevään must have -vaatekappaleista. Mun piti tämmösenä pienenä hyvinkääläispoikana lukea kyseinen sähköposti moneen kertaan, ennen kuin uskoin, että multa todella halutaan haastattelu koskien miesten muotia. Asiat kuitenkin eteni todella nopeasti ja nyt kyseinen juttu sitten komeilee täällä (klick). Jos ja kun käytte kurkkailemassa, niin olisi kiva kuulla, että löytyykö teiltä jotain samoja must have -tuotteita mun kanssa.

Tässä vielä linkki haastatteluun: KLICK

PS. Tässä lähiaikoina on tulossa myös yks toinen projekti, johon oon ollut osallisena ja josta ite ainakin oon älyttömän innoissani, joten pysykäähän kuulolla ;)Translate: I was interviewed about men´s fashion. You can find the whole interview from here (click)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti