Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.3.2015

WHAT ABOUT ME?

IMG_3282

IMG_3275

IMG_3293

IMG_3290

Moikkelis moi!

Tällä viikolla ei ole juurikan tullut kuvailtua, mikä on oikeestaan aika outoa, sillä musta tuntuu että sen jälkeen kun syksyllä tuon kameran ostin, on sitä tullut joka viikko käyteltyä. Tällä viikolla oon keskittynyt mun viimeisiin YO kirjotuksiin ja nyt voin vihdoin ja viimein niiden osalta relata, sillä nyt istumalihakset jumissa voin sanoa, että ne on mun osalta ohi!

Viimesen YO kokeen ajan päässä soi pomppu fiilis ja sen siivittämänä mä sitten pompikin pois isosta ja kolkosta salista. Fiilis kokeiden suhteen on yllättävän hyvä ja alustavien pisteiden mukaan ollaan kyllä tavoitteisiin päästy. En kuitenkaa haluu sen enempää noita tuloksia paljastella, ennen ku ne toukokuussa on täysin varmistunut ;)

Mulla on tarkalleen ottaen 2 koulupäivää ja 2 koepäivää jäljellä normaaleilta kursseilta ja sen jälkeen voin sanoa heipat myös lukiolle. Tuntuu yllättävän haikeelta, että tää kaikki on kohta ohi, sillä lukio on ollu mulle valtavaa muutoksen aikaa ja oon sen aikana saanut älyttömän mahtavia ystäviä, upeita muistoja ymym. Oon tässä vähän miettinyt, että voisin tehdä  yhden lukioaiheisen postauksen, jossa kertoisin vähän lukiosta, opinnoista ja kaikesta siitä mitä siihen liittyy. Miltäs kuulostaa?


Tässä samalla kun oon ollu ihan täpinöissäni koulun lopusta, niin oon kanssa laittanut hakemuksia kouluhin menemään ja tutkaillut eri koulujen ennakkotehtäviä. Näiden muutaman koulupäivän jälkeen alkaakin sitten armoton matkustelu Hyvinkää-Helsinki-Järvenpää välillä, sillä parin viikon sisään pitäisi saada kasaan aikamoinen määrä kuvia. Huippua!


Tulipas tästä aasinsilloilla varusteltu postaus, mutta toivottavasti saitte kiinni tästä meikäläisen mahtavasta ja keväisestä fiiliksestä sillä semmonen olo mulla ainakin on!

PS. Olin tässä eräs ilta tekemässä iltapalaa ja leikellessäni tuota verigreippiä mun oli pakko hakea kamera ja kuvailla aina eri leikkausvaiheissa. Lopulta yhden greipin leikkaamiseen kului aikaa 30min, mutta kivoja kuvia siitä sai niin tuolla 50mm linssillä, kuin sitte mun eBaysta tilaamilla makrolinsseillä...Sry, no translate today

SHARE:

6 kommenttia

 1. Joo, sellainen lukiopostaus vois olla tosi mielenkiintoinen. Itse oon nyt 8lk ja ensi vuonna suunnitelmissa olisi hakea kans lukioon. Eli yksi kiinnostunut ilmottautuu!

  http://anne-marii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sieltä löytyy kiinnostuneita! :)

   Poista
 2. Tollanen lukiopostaus vois olla ihan kiva, vaikka itse oonkin lukiossa ollu jo kohta yhen lukuvuoden, niin olis kiva nähdä miten joku muu on sen kokenut :)
  Noi tulppaanikuvat on muuten upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla millasen vastaanoton toi ehdotus sai!

   Kiitos, ne oli kyllä livenäkin upeita ja keväisiä :)

   Poista
 3. Oi vitsi! Ihanan yksinkertaisia mutta silti niin hienoja kuvia! Tykkään kovasti! :)

  http://susajuliaelisabet.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana saada tämmöstä palautetta kuvista! :)

   Poista