Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.4.2015

EASTER

IMG_5519_valmis

Untitled-1


Hellou!

Meikäläisen pääsiäinen sujui aikalailla rauhallisissa merkeissä. Kuten jo kertoilinkin, niin perjantai kului Helsingissä ja lauantaina olikin sitten aika viettää joitakin tunteja työpaikalla istuen. Viikonlopun aikana tuli myös työstettyä useita tunteja ennakkotehtäviä, pähkäiltyä, etä mitä kuvia sitä Lahteen lähettelesi ja sitten tulostellut yhteensä 24 kuvaa. Nyt voin kuitenkin sanoa, että nyt on tehtävät tehty ja on aika jäädä odottelemaan kutsua pääsykokeisiin!

Eilen istuttiin perheen kanssa iltaa, tehtiin perinteisiä pääsiäisruokia ja syötiin hyvin. Mahat täynnä lammasta jatkettiin hämärtyvää iltaa saunoen ja viettäen vain aikaa yhdessä. Kaikkiaan voisi sanoa, että mukava pääsiäinen takana!

Nyt jään kuitenkin odottelemaan, että tämä laiva, johon juuri saavuin lähtisi kohti Tukholmaa ja huikea reissu voi alkaa! Meikäläinen siirtää nyt kuitenkin koneen sivuun ja alkaa nauttimaan tästä parin päivän irtiotosta hyvässä seurassa, joten ei muuta kuin oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolen!SHARE:

1 kommentti