Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.4.2015

INDIEDAYS INSPIRATION DAY 2015

IMG_5716

IMG_5727

Untitled-1

IMG_5740

IMG_5873

Untitled-12

idasu

Moikka moooi!

Lauantaina vieteltiin jälleen kerran bloggaajien Indiedays Inspiration Dayta, johon itse osallistuin nyt toista kertaa. Viime syksynä päädyin Helsinkiin jännityneenä, sekä tuntemattomana tyyppinä, joka tulee kehän ulkopuolelta eli toisin sanoen lähes maaseudulta. Nopeasti löysin kuitenkin ihmisiä joiden seuraan lyöttäydyin ja näin ollen koko päivästä jäi hyvät fiilikset.

Tämän myötä päätin jälleen kerran ilmottautua osalliseksi ja niin meikäläinen talsi yksinään lauantaina ihastelemaan päiväsaikaan Kampin huipulta aukeavia maisemia Indiedays Inspirationin merkeissä. Syötävää, juotavaa ja toisin kuin viime kerralla kaikkea ihanaa kotiin kannettavaa. Päivän aikana tuli herkuteltua mansikoilla, ihanilla kuppikakuilla ja muilla herkuilla ja tavattua oikeesti iha huippu tyyppejä!

Kun päivätapahtuma läheni loppuaan ja oli aika siirtyä katutasolle odottelemaan illan gaalaa, riensi apuuni muutama vanha ystävä ja niin siinä sitten vierähti muutama tunti kuvaillen asuja, sekä täyttellen masuja naminami hamppareilla. Syömisten ja kuulumisten vaihtelun jälkeen olikin aika vaihtaa vaatetus iltaa varten ja suunnata kohti gaalapaikkaa.

Gaalailta oli kyllä kanssa päivätapahtuman tavoin mahtava, vaikkei palkintopallille blogitulokas -kategoriassa päästykään, hehe. Illan aikana kuulumisia tuli vaihdeltua niin jo tuttujen, kuin ihan vieraiden kanssa. Illan aikana alkoi sitten porukat muodostua ja kun oli saatu kiva porukka kasaan, olikin aika lähteä bailabaila ja niinhän siinä sitten kävi, että reilu kuuden tunnin joraamisen jälkeen meikäläinen hyppäsi yön viimeiseen T-junaan, ja saapui Hyvinkäälle viiden jälkeen...

Mutta kuitenkin, kuten jo lähes silmät kiinni saa tekstistä selvään, niin huippua oli, eikä kyllä seurassakaan valittamista ollut!

PS. Omenaperheeseen siirryttyäni multa löytyy nykyää Snapchatti ja sieltä meikäläisen löytää @jereviinikainen. Sen lisäks mut löytää edelleen myös: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia oot saanu räpsittyä!:) Oli kiva nähdä ja toivottavasti törmätään taas näissä merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo Laura ja samaa mieltä kyllä oon, mahtava päivä ja täytyy toivoa että törmäillään jatkossakin samanlaisissa merkeissä!

   Poista
 2. Anonyymi4/27/2015

  Ois tosi kiva saada hiustutoriaalia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis apua, meikäläiseltä hiustutoriaalia, o ou :D
   No ei vaan, pitää kyllä ehdottomasti laittaa korvan taakke tää juttu ja on mulla muutama idis tän suhteen takataskussa, joten kantsii pysyä kuulolla ;)

   Poista
 3. Upeita kuvia!! Ja toi teijän kaverikuva on ihan paras!! Harmi, ettei ehitty enempää jutskailla, mut onneks näitä järkätään vielä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, se kuva kyllä niittaa hyvin yhteen tuon hetkiset fiilikset, hehe.
   No niimpä, ens kerralla sitte taas! :)

   Poista
 4. Super kivoja kuvia! Oli kyllä ihan huippu päivä ja ilta, kiitos seurasta :-)!

  VastaaPoista
 5. Näihin sanoihin voin kyllä samaistua. Kyseessä oli kyllä huippu päivä mahtavassa seurassa!

  VastaaPoista