Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.4.2015

IT´S THE ATTITUDE THAT COUNTS | REBEKKA

IMG_4108_blogi

IMG_4055_blogi

IMG_4047_blogi

Untitled-1_blogi

IMG_4387_blogi

IMG_4333_blogi
PHOTOGRAPHY: JERE VIINIKAINEN


On hassua, miten mahtavan vapauttavalta voikaan tuntua, kun ei ole koulua, saati läksyjä! Olen nukkunut pitkään, seilaillut nettiä (ja sen takia juossut hiki hatussa töihin illaksi) ja vaan yksinkertaisesti nautsikellut tästä vapaa-ajasta. Tämän vapauden myötä olen kanssa käsitellyt ennakkotehtäviä varten kuvattuja sarjoja kondikseen ja niitä alkaakin tämän postauksen myötä tipsahdella myös tänne blogin puolelle.

Eräs ennakkotehtävien tehtävänannoista oli identiteetti. Mietin aluksi, että miten ihmeessä mä lähtisin kuvaamaan neljän kuvan sarjaa identiteetistä ja parin päivän pohdinnan päästä ajatus tehtävän toteuttamisesta iskikin kuin kirkkaalta taivaalta. Aloin pohtimaan, että mikä jostakin ihmisestä tekee juuri sen tietyn ihmisen ja niimpä päädyinkin nostamaan esille sarjaani naispuolisia henkilöitä, jotka tavalla tai toisella eroavat ns. valtavirrasta. Tämän postauksen eka kuva päätyi kyseiseen sarjaan

Sovittiin Rebecan kanssa kuvakset ja pian mä sitten istuinkin junassa suuntana Helsinki ja tarkemmin ottaen Helsingin tuomiokirkko. Kuvauskeikka oli ihan älyttömän huippu, kivaa oli ja Rebecca hoiti kameran edessä kyllä homman kunnialla himaan, vai mitä mieltä te ootte näistä kuvista?
PS. Rebecca on kanssa väsäilemässä nyt omaa valokuvausportfoliotaan ja häneltä löytyy myös blogi, johon pääset painamala TÄSTÄTranslate: One assignment of my pre-task was identity. I decided to photography four different female persons who derogate one way or another from mainstream, and here we have the first person of that series! These photo shoots were great. Me and Rebecca have so much fun in Helsinki and in addition to that, Rebecca was amazing in front of my camera. Do you agree me?
SHARE:

6 kommenttia

 1. voi vitsi, jotenki kivan erilaisia kuvia! Tykästyin tohon ekaan tosi paljo, hyvä valinta :-)


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo, se oli kyllä munki lemppari :)

   Poista
 2. Ooo nää on kyl upeita kuvia! Julkaisethan sä täällä blogissa loputkin tuon identiteettikuvasarjan kuvat? Mua kiinnostaa tosi paljon nähdä, millainen sarjasta tulee! :) Mihin sä muuten nyt haetkaan opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla että säkin tykkäät! Kyllä mulla on tarkotus loputki tässä kevään aikana julkaista, eli niitä odotellessa ;)
   Oon hakemassa opiskelemaa Lahtee ja Tuusulaa valokuvausta

   Poista
 3. Tosi upeita kuvia ja ihana malli!

  http://siiriandsiiri.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
  Jos mielenkiintoa ja aikaa löytyy, niin haastettais sut mukaan tähän! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo ja malli oli kyllä mahtava! :)

   Poista