Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

5.4.2015

KAAPELIKIRPPIS

IMG_5243_valmis

IMG_5249_valmis

IMG_5258_valmis

IMG_5348_valmis

Hellou ja oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

Päätettiin siskon kanssa lähteä perjantaina vapaiden kunniaksi Helsinkiin Kaapelitehtaalle tekemään löytöjä kirppisostosten merkeissä. Porukkaa oli ihan tuhottamasti ja joihinkin myyntipöytiin sai suurinpiirtein jonottaa. Tästä huolimatta fiilis oli kiva, ja oli muutenkin kiva päästä vähän tuulettumaan Helsingin sykkeeseen. Löytyykös täältä muuten muita, jotka kävi tän viikonlopun aikana Kaapelitehtaalla penkomassa pöytiä?

Pehmistä lukuunottamatta ei tällä kertaa jäänyt kirppuiluista mitään käteen ja kaapelitehtaalta päätettiinkin suunnata kohti Burger Kingiä, sillä pakkohan siellä on käydä kun ei sellaista Hyvinkäältä löydy, hehe... Syöminkien, muutamien photojen ja some-selailujen jälkeen olikin kello vierähtänyt iltapäivälle ja olikin aika siirtyä kuvailemaan muutamia kuvia ennakkotehtäviin. Niitä mä alankin muuten julkaisemaan täällä aika piakkoin ;)

Tosi tönköltä tuntuu nyt kirjoittaminen, joten mä taidan suosiolla lähteä pääsiäisen viettoon hyvän seuran ja ruuan merkeissä ja maanataina onkin sitten aika suunnata nokka kohti Tukholmaa, huippuu!

PS. Indiedays Blog Awardsit tulee taas, ja suosikkiasia voit käydä äänestemässä 6.4 asti TÄÄLLÄ (klick). Jos susta nyt tuntuu, että meikäläisen blogista on löytynyt viihdettä tylsiin iltoihin, inspiraatiota pukeutumiseen tai se on muuten vaan ollut mukavaa luettavaa, niin olisin ihan älyttömän kiitollinen jos kävisit ehdottelemassa meikäläisen blogia ehdolle! :)

Sry, no translate today
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti