Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.4.2015

NEW ACCESSORIES

IMG_5695

IMG_5692

IMG_5708

Superkeväiset moikat!

Tiedän toistavani itseäni jälleen, mutta oon niin täpinöissäni noista lämpöasteista ja auringosta ja maasta nousevista kukkasista ja kaikesta kesään liittyvästä että huh huh! Kevään myötä meikäläisen on tehnyt mieli aurinkolasifriikkinä hommata yhdet uudet pokat ja niimpä päädyin jälleen kerran selailemaan eBayn ihmeellistä maailmaa.

Löysin eBayn vasta muutama vuosi sitten ja sen jälkeen siitä on kyllä tullut semmonen paikka, minne aina eksyy kun tarvitsee jotain pientä krääsää. Sieltä onkin löytynyt edullsesti muutamat arksat, puhelinkuoret, sekä kameraan edulliset itselaukaisimet.

Tällä kertaa mulla päätyi kyseistä paikasta ostoskoriin ihan älyttömän mageet pyöreet arskat kesäksi, sekä kaks hieman erilaisempaa sormusta ja koko paketille tuli hintaa reilu 3e. En todellakaan oo mikään asustetyyppi ja sormuksia ei juurikaan tule pidettyä, mutta jostain syystä en malta oottaa että pääsen tallustelemaan katuja hippiäs-hipsteri-lookissa.

PS. Helpoin tapa pysyä ajantasalla meikäläisen tekemisistä on tykätä mun Facebook-sivuista TÄÄLLÄ


Löytyykö muuten sieltä ruudun toiselta puolen aktiivisia nettishoppailijoita, 
entä millasia juttuja te yleensä ostoskoreihinne lisäilette?
SHARE:

2 kommenttia

 1. ebay on todellakin se eka paikka mihi menee kun jotain krääsää tarttee :-D noi arskat on kyllä niin upeet ❤️ itekkin tilasin törkeen hienot lasit sieltä mutta eipä oo näkyny eikä kuulunu, eikä varmaa mulle asti missää vaiheessa enää tule... onneks tuolta kuitenki saa rahat aina varmasti takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama homma, sieltä löytyy kyllä kaikki tilpehööri paljon edullisemmin ku jostian perus kaupoista :D
   Kiva kuulla että säkin tykkäät noista laseist, sillä munkin mielestä noi on ihan sika mageet ja harmi kuulla, ettei sun tilaus oo tullut perille, mutta onneksi toi rahojen palautus näyttää toimivan :)

   Poista