Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.5.2015

A BOY IN JAPANESE GARDEN

IMG_5971

IMG_5970

IMG_6029

Untitled-1

IMG_60225667

IMG_6044

Hellurei!

Täydellinen vapaus on nyt päätynyt ja pääsykokeet ovat lähteneet käyntiin. Keskiviikkona alkoi pääsykokeet Tuusulan Pekka Halosen akatemiaan. Ekan päivän jälkeen päädyin siihen tulokseen, ettei kyseinen paikka vaan tuntunut oikealta ja niimpä jätin seuraavana päivänä saapumatta paikalle. Tuntuu hullulta, että mulla tulee tässä parin kuukauden päästä kääntymään opiskelun suhteen aikas iso sivu mun elämässä ja mulla ei oo vielä mitään hajua mitä mun elämässä tulee tapahtumaan. Outoa.

Käytiin viikko sitten katsastamassa Tikkurilassa monien kehuma japanilainen puutarha ja sen kukkivat kirsikkapuut. Vaikka kevät tuntuu olevan vielä aikalailla aluillaan, niin kirsikkapuut olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja niimpä jäikin kaikki kirsikka-puiden-kukka-poseraaus-kuvat ottamatta. Onneksi kuitenkin pääsin poseeraamaan mun super coolien lasien ja ison hatun kanssa murattien sekaan ja kukkapuskien taakse!


PS. Meikäläisen Facebook-sivuille ilmestyy nykyään tuorempien blogipostausten lisäksi uusimmat Instagramkuvat, joten jos kiinnostaa seurailla hieman tarkemmin meikkiksen elämää, niin klikkaa TÄSTÄ
SHARE:

4 kommenttia

 1. On kyllä tosiaan yybermakiat lasit ja vou mitä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin cuulit meikänki mielestä! Ja ihan mahtava kuulla että siellä ruudun toisella puolenkin tykkäillään näistä kuvista :)

   Poista
 2. ihania kuvia ! ❤ toi kolmas kuva varsinkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo, tosi mukava kuulla ja toi kolmas on kyllä kieltämättä meikäläisenki lemppari! :)

   Poista