Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.5.2015

ELÄMÄNI EKA VIDEO YOUTUBEEN!

Image3123blo

IIK! Viime postauksessa teille vähän vihlailin, että kohta on tapahtumassa ainakin meikäläisen mielestä isoja asioita SOMEn puolella ja ilmoitinkin kanssa, että nyt jos koskaan kannattaa käydä tykkäilemässä mun Facebook-sivuista, sillä sitä kautta saat tiedon tästä hommasta ekana.

Siitä sitten lähti päivien laskenta ja kun viikko vaihtui uuteen, vaihtui Facebook-sivujen nimi kanssa meikkiksen nimeksi ja ulkoasu päivittyi siinä samalla. Ja nyt jotkut teistä varmaan kelailee siellä ruudun toisella puolen, että ai siinäkö se sun hehkuttama suuri asia nyt sitten muka oli, mutta voin sanoa, että eipä ollutkaan!

Se asia, mitä oon pitäny pienessä pimennossa teiltä on se, että meikäläinen päätyi useiden kuukausien pohdinnan jälkeen lataamaan elämäni ekan videon Youtubeen ja oon kyllä kieltämättä aikas innoissani tästä koko hommasta! Nyt ei kuitenkaan muuta ku videoit pyrimään ja sen jälkeen olis kanssa kiva kuulla teijän mietteitä siitä, että pitäiskö meikäläisen jatkaa videoiden tekoa, vai pidättäytä tässä kuvien ja tekstin ihmeellisessä maailmassa.Loppuun annan sananvapauden pelkästään mun blogiin eksyville ja pyydänkin teitä heittelemään alas videoehdotuksia, joita voisin tässä sitten alkaa toteuttelmaan!
SHARE:

19 kommenttia

 1. Ihan sairaan hyvä videooo!!! :)

  VastaaPoista
 2. Todella piristävä video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, kiitos paljo! Tämmösiä kommenteja on aina niiin mukava lueskella :)

   Poista
 3. Tää oli ihan loistava! Jatka ihmeessä samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti älyttömästi, ihan tajuttoman kiva huomata millasen vastaanoton tää homma sai! :)

   Poista
 4. Hauska video !! :) Vähän susta näki että ehkä jännitit, mutta ei haitannut lainkaan, oli mukavaa katseltavaa :) Olis kiva nähdä joskus jotain vlogi-tyyppisiä myday tai päivä mun kanssa -videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla että säkin tykkäsit! Emmä sitä välttämättä jännitykseks sanois, mut kieltämättä tuntu oudolle jutella yksin huoneessa kameralle, mutta eiköhän siihen pikkuhiljaa ala tottumaa :D
   Toi on kyl hyvä idea, pitääkin laittaa korvan taakke! :)

   Poista
 5. Tuttu tunne ton ekan videon kanssa! Mut hei, siihen tottuu puhuu kameralle (koska voi olla juuri sellanen ku haluu ja kaiken voi uusia.) :D Sen huomaa sit kyl vanhoi videoi katsellen miten paljo helpompaa se on (ite ainakin.). :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/18/2015

  Tosi hauskasti toteutettu eka video!:) Innolla ootan heti vaan seuraavaa!
  -Liisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kiva kuulla että tää video on saannu tämmöse vastaanoton ja viel odotellaan jo uusia videoita! :)

   Poista
 7. Anonyymi5/19/2015

  Hyvä video, jatkoa vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo, ihan älyttömän mukava kuulla että siel kanssa tykkäiltiin! :)

   Poista
 8. Tosi ihanaa video! :) lisää näitä! :) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset kommentit saa aina hyvälle tuulelle, kiitti paljo Veera! :)

   Poista
 9. Voi ei oon ihan kokonaa unohtanu kommentoida :d mutta loistava video ja sun kanavaki meni heti tilaukseen. hyvä jere ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, tämmöset kommentit on oikeesti niin parhautta ja tulee kyllä niin hyvä fiilis. Kitti sulle Noora! :)

   Poista
 10. Anonyymi5/23/2015

  Huippuhyvä aloitus! :)

  VastaaPoista