Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.5.2015

IDENTITY

IMG_4108_blogi

IMG_5066_valmis_blogi

Untitled-12445

IMG_3605_valmis_blogi_valokuvaus_photoshoot

Kuvaa neljän kuvan kokonaisuus aiheesta identiteetti, oli yksi osa ennakkotehtäviä hakiessani opiskelemaan Lahteen valokuvausta. Pääni löi kyseisen aiheen suhteen pitkään tyhjää, kunnes lopulta päätin pohtia, että mikä tekee jostakin tietystä ihmisestä juuri sen tietyn. Siitä se sitten alkoi. Laittelin viestejä ystävilleni, jotka tavalla toisella eroavat siitä perinteisestä valtavirrasta sillä omalla jutullaan ja niin mä sitten sain 4 upeaa ja erilaista ihmistä kuvatuksi kyseistä sarjaa varten. Muutama näistä kuvista onkin julkaistu jo muiden kuvattujen kuvien joukossa, niihin pääset TÄSTÄ ja TÄSTÄ. 
Mikä näistä kuvista on teidän lemppari?


Translate: One of my pre-task was called Identity. I had to photography four different photos and all of them had to be connected with the topic. I decided to start thinking about what is the thing that make some person so special and try to catch that to my photos. All my models are women and all them are easily separated from mainstream one way or another. Which one is your favorite?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Anonyymi5/06/2015

  Moikka! upeita ja selkeitä kuvia! Hei olisin kiinnostunut kuulemaan sulta tästä lahden muotoiluinstituuttiin hakemisesta. Siellä on siis ennakkotehtävät jotka pitää tehdä? entä jotain pääsykoetta? vai valitaanko vain noitten ennakkotehtävien avulla ketkä pääsee sisään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, on aina mukava kuulla että meikäläisen kuvista tykätään siellä ruudun toisellakin puolen.

   Lahden ammatikorkeakoulussa, eli LAMKissa on siis mahdollisuus opiskella valokuvausta ja karsinnat kyseiseen oppilaitokseen tapahtuu useammassa osassa. Aluksi on ennakkotehtävät, joiden tekoon on varattu pari kuukautta. Ennakkotehtävien pohjalta tehdään ensimmäinen karsinta ja postitetaan hakijoille kirjeet, joissa kerrotaan pääsekö sitä pääsykokeisiin vai ei (kuten minulle tällä kertaa kävi). Pääsykokeet koostuvat haastatteluista ja työskentelystä ja ne kestävät 4pv ja tämänkin aikana porukkaa karsitaan 1 tai 2 kertaa. Lopulta sisään pääsee useista sadoista hakijoista noin 20.

   Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
 2. Vau! Upeita kuvia, joista oikeesti välittyy tunnelmaa ja persoonaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän mukava saada tämmöstä kommenttia ja mukava kuulla, että se mitä olen lähtenyt hakemaan, ni välittyy myös sinne ruudun toiselle puolen! :)

   Poista