Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.5.2015

KUKKASISTA VALMISTUJAISIIN

IMG_6232_valmis

IMG_6234_valmis

IMG_6243_valmis

IMG_6235_valmis

Moikka!

Täällä mä jälleen kerran rustailen postausta kuntoon ja käsittelen kuvia keskellä yötä. Musta tuntuu, että mä olen yöeläin, sillä aina öisin tekee mieli tehdä kaikkea: selailla nettiä, käsitellä kuvia ja joskus saattaa öisin pyöriä myös ajatus lenkkeilystäkin, mutta tämä kohta on pysynyt vain ajatuksen tasolla... 

Kuukausi tai kaksi sitten (en oikein pysy enää kärryillä ajasta), rustasin viimeiset sanat papereihin ylioppilaskirjoituksissani ja nyt on se aika kun voin oikeasti tuulettaa sitä, että musta tulee ylioppilas ja pääsen tänä lauantaina painamaan päähäni valkolakin! Kaikki kirjoittamani aineet kunnialla läpi ja kuulosti se ylimieliseltä tai ei, niin mä voin todellakin sanoa olevani erittäin ylpeä itseeni! Tuntuu ihan älyttömän hienolta ja samalla aika uskomattomalta, että enää muutama päivä ja sitten lukio on totaallisesti ohi. Pääsykokeet ovat alkaneet, porukat alkavat hajoilla. Osa lähtee inttiin ja osa alkaa metsästämään asuntoa uudelta paikkakunnalta. Osa jää viettämään välivuotta ja etsimään omaa polkuaan ja osa lähtee määrätietoisena kohti uusia haasteita. Ja sitten olen Minä. Minä joka jännityneenä odottelen, että mitä tuleman pitää ja mistä sitä itsensä ensi syksynä löytää. Ainoa varma tieto on se, että mä haluan sen olevan mun elämässä jollain tavalla suuri käänne.

Näiden muutaman kuukauden aikana, kun olen ollut vapaalla, olen ollut suoraan sanottuna ollut erittäin laiska lahna. Olen nukkunut pitkään ja suunnitellut päiväni niin, että jokaisena päivänä on vain vähän pakollisia askareita ja sitten olenkin lennellyt flown mukana loppu ajan. Nämä kuvat kävin kuvaamassa meidän pihalta samalla kun uunissa oli paistumassa ylppäreitä varten kakkupohja. En voi muuta sanoa, ku että nää mun eBaystä tilatut Zoomi linssit on ihan rakkauta kukkakuvia ottettaessa!

PS: Huomasin vasta kun kakkupohja oli valmis, että olin tehnyt vääränlaisen kakun, joka kaikenlisäksi maistui pahalta...
SHARE:

1 kommentti

  1. haha, helpottavaa kuulla että on joku muukin joka vaa lentelee flown mukana, eikä tiiä kesäloman jälkeisestä elämästä vielä mitään :-D välillä kyllä melkeen hävettää kun on niin auki kaikki suunnitelmat..

    palasin bloggauksen pariin, käy ihmeessä vilkasee : http://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista