Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.5.2015

LOVELY PEOPLE | CHILD

IMG_4629_valmis

IMG_4690_valmis

IMG_4625_valmis

Moikka moi!

Nyt on selvitty toisista pääsykokeista ja pakko sanoa, että jäi kyllä hyvä fiilis. Samalla on väsäilty ennakkotehtäviä hyvällä aikataululla, eli toisin sanoen yötä myöten, kun ne tänään piti viimeistään lähettää postitse kohti oppilaitosta. Puhelin on piipitellyt koko ajan kaikista työpäivistä, pääsykokeista ja muusta menosta, sillä mun pää ei vaan yksinkertasesti onnistu organisoimaa mun kaikkia menoja. On tää vapaalla oleminen rankkaa. Nyt kyllä ymmärän sen, miten eläkeläisillä tuntuu aina olevan kiire.

Tässä samalla oon kanssa fiilistellyt ihan täysillä tota vehreyttä mikä valtaa pikkuhiljaa luontoa, sekä maasta puskevia kukkasia. Oon ihan älyttömän innoisani tästä kesästä, vaikkei mulla mitää kummempia suunnitelmia sille ole mutta jokatapauksessa HUIPPUU!

Nämä kuvat ovat osa ennakkotehtävä sarjaa, jossa tuli kuvata 5 eri kuvaa viidestä eri ihmisestä. Päädyin kuvaamaan 5 eri-ikäistä ihmistä aina lapsestaeläkeläiseen ja ekat kuvat on itseasiassa jo tästä sarjasta julkastu ja ne löytyy TÄÄLTÄ. Koska lähipiiristämme ei löytynyt ketään sopivaa lapsiehdokasta, päädyin Facen kautta ettimään ja niinpä sitten löysin tän reippaan pikkumiehen! Näistä kuvista ensimmäinen kuva lähti kohti Lahtea ja se on kyllä mun ehdoton lemppari. Mikä on teidän suosikki?


Translate: These photos are part of my pre-task to Lahti. I was supposted to photography 5 different photos from 5 different people. I decided to photography people all of them representing different age group. Cause I couldn´t found any child from related party I put a notifivation to Facebook and found this amazing young man. First one of these photos is my favorite, which one is yours?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti