Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.5.2015

LOVELY PEOPLE | JOANNA

IMG_5424_blogi

Untitled-2

Untitled-1

IMG_5361_valmis
PHOTOGRAPHER: JERE VIINIKAINEN
MODEL: JOANNA SUOMALAINEN

Oikein oikein mukavaa sunnuntaita!

Nämä kuvat on kuvattu Espalla Joannan(klick) kanssa. Ennakkotehtävissäni minun tuli kuvata viisi ihanaa ihmistä -kuvasarja ja pienen pohdinnan jälkeen löysin kyseiseen tehtävään punaisen langan ja päätin kuvata viisi eri ikäistä henkilöä. Niimpä lopulta nuorimman kuvattan ikä oli 2 ja vastaavasti vanhin oli reilusti eläkeiän yllittänyt.

Siitä sitten kun idea oli valmis, olikin aika löytää sopivat kuvattavat ja niin me sitten Joannan kanssa sovittiin keväiset ja yllättävän pikaiset näkemiset Stadin keskustaan. Oli kyllä älyttömän kiva nähdä syksyn jäljiltä Joannaa ja kuvaussessio oli kyllä erittäin nopea, kiitos hyvin ja luentavasti kameran edessä toimivan mallini. Näistä kuvista toisen kuvan vasemman puoleinen kuva päätyi lähetettäväksi Lahteen. Mutta sitten teihin, mitäs te tykkättee näistä, mikä on teijän suosikki?


Translate: These photos were taken with Joanna(click) in Helsinki. I was supposed to photography 5 lovely people for my pre-task to Lahti. After while I finally found the red thread and decided to photography 5 people all of them representing different age group. The youngest was just 2-year-old and the oldest was pensioner...

All in all these photo shoots were great and it was easy and fun to work with model who know how to act in front of the camera. By the way, which one is your favorite?
SHARE:

4 kommenttia

 1. kolmas ja viimeinen kuva oli jotenki erityisen siistejä! ihana asu sulla.  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla vähn muittenkin mielipiteitä lepparikuvista, itekkin kyllä tykkäsin noista!
   Ja asusta saat kiittää Joannaa, jonka päällä kledjut kuvissa komeilee ;)

   Poista
 2. vähä siisti spotti! tosi makeet värit :--)

  riolet.weebly.com

  VastaaPoista