Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.5.2015

VAPPUPIKNIK

IMG_5926

IMG_5939

IMG_5937

Hellureii!

Kuten tässä postauksessa hieman mainitsinkin, niin meikäläinen vietti eilen mukavaa vappupiknikkiä hyvässä seurassa. Kävimme päiväseltään porukalla shoppailemassa illalle kaikkea hyvää syötävää sekä juotavaa. Juomapuolesta huolehti Indiedays Inspiration Daysta tutuksi tullut Fresitabooli ja syömingeistä puolestaan piti huolen mm. viinirypäleet, mutakakku, paistettu patonki sekä sipisit ja keksit. NAM!

Siinä me sitten vähän vaille kuusi kokoonnutiin nelistään ja suunta kohti rauhaisaa puistoaluetta sai alkaa. Perille päästyämme olikin sitten aika levitellä viltit ja asettua herkkujen keskelle napsimaan muutamat kuvat meikäläisen kamerajalustalle asetetulla järkkärillä (kyllä, meikäläinen otti sitten kamerajalustan ja järkkärin messiin...). Muutamien räpsyjen jälkeen päästiinkin sitten sekoittelemaan herkkujuomat ja nautiskelmaan 'lämmöstä', herkuista, sekä hyvästä seurasta.

Siinä sitten hujahti reilu 4 tuntia pelaillen aliasta ja yleisesti ottaen vaan relaten ja pitäen hauskaa hyvässä seurassa. Ja koska tämmönen ei mulle sitten vielä riittänyt, niin päätin vielä jatkaa matkaani masu pullollaan kohti Hyvinkään olematonta yöelämää ja niinhän siinä sitten kävi, että bailungit jatku aina aamun pikkutunneille asti.

PS. Oon lähiaikoina päivitelly aika paljon blogin Facebook sivuja ja sinnehän siis tulee kans meikäisen Instagram kuvat, joten jos et oo vielä käyny tykkäämässä niin sinne pääset TÄSTÄMites te, ootteko te menevää piknikporukkaa, 
vai viihdyttekö paremmin sisätiloissa vietellen yhteistä aikaa?
SHARE:

2 kommenttia

  1. Itse hylkäsin Hyvinkään vapuksi ja lähdin kouvolaan ystävän luokse. Grillatessa ja hieman juhliessa meni tämä vappu. Olisi pitänyt itsekin tehdä niitä idn inspiration dayssa tutuiksi tulleita drinkkejä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa kivalta vapunvietolta! Itsellä tämä vappu meni (kerrankin, hehe :D) ihan rauhallisissa merkeissä serkkujen luona munkkeja paistellen, mutta mukavaa oli sekin!

    VastaaPoista