Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.6.2015

BARCELONA | DAY 1

IMG_7474_valmis

Hellurei!
Tuntuupas hyvältä tulla reilu viikon jälkeen kirjoittelemaan blogin puolelle. Meikäläinen oli siis viikon verran ollut ruskistamassa itseään Barcelonan auringon alla, ja nyt kun sanon että auringon alla niin tarkoitan sitä, sillä koko viikon pääsimme nauttimaan muutamaa sadekuuroa lukuunottamatta +25-30´C lämmöstä ja kirkkaalta taivaalta paistavasta auringosta.

Nyt on kuitenkin hiekkarannat ja Espanjan kadut jätetty taakse ja palattu nautiskelemaan tästä Suomen kesästä... Koko tämä päivä on mennyt siinä että olen siirrellyt pikselitiedostojani kameroiden syövereistä koneelle, sillä hups hei matkan aika täyttyi yhteensä lähes 80GB muistia ja siinä menee tovi jos toinenkin kun ne tyhjentää koneelle.

Matka oli kyllä mahtava, ja vaikka kyseessä olikin meikäläisen toinen kerta kyseisessä kaupungissä niin kyllä siellä nähtävää silti riitti. Ekana päivänä herätyskello alkoi päristä siinä kolmen aikaan aamuyöstä ja siitä alkoi parin tunnin yöunien jälkeen automatka kohti Helsinki-Vantaata. Matkaa suunnitellessamme ajattelimme päivät siten, että meillä olisi jo heti ekana päivänä koko päivä aikaa Barcelonan katuja tallaillen, mutta toisin kävi. Lennon jälkeen pääsimme odottelemaan matkalaukkujamme yli tunniksi ja kun laukut oli saatu niin pääsimme matkailemaan kävellen, junalla, metrolla ja taas kävellen yhteensä parin tunnin ajan, jolloin pääsimme hotellille vasta puolen päivän aikoihin.

Eka päivä meni aika väsyneissä tunnelmissa. Siitä huolimatta tuli kaupunkia koluttua ja katuja tallailtua. Mitään super erikoista ei ekana päivänä tapahtunut, joten eiköhän anneta kuvien puhua puolestaan.

IMG_7587_valmis

IMG_7499_valmis

IMG_7547_valmis

IMG_7579_valmis

IMG_7524_valmis

IMG_7569_valmis
Pakko myöntää, ettei KFC:n kana ollut läheskään niin hyvää kuin muistin

IMG_7568_valmis

IMG_7552_valmis

IMG_7549_valmis

IMG_7510_valmis

IMG_7530_valmis

WEARING:
CAP: Diesel
SHIRT: Neff
SHORTS: DIY
SHOES: Converse

IMG_7532_valmis
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi6/29/2015

  Näistä kuvista melkeen kaikki on ikävästi ylivalottuneita. Mutta hienot on maisemat, ja kivat sommittelut kuvilla, tykkään eniten tuosta cropatusta toiseksi viimeisestä kuvasta! Niin ja itse oon kans joutunut pettymään KFC:n kanaan toisella kerralla. Jännä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes kirkkaalta taivaalta paistanut aurinko ei kyllä kieltämättä ollut mikään paras valo valotuksen suhteen, mutta kyllä mun on pakko myöntää että näissä kuvissa mä hain aikapaljon sitä kontrastia kuvattavan kohteen ja muun osan välille. Jännä juttu toi KFC, sillä muistan kuinka ekalla kerralla se oli ihan superii mutta nyt se jotenkin jopa pahaa, liekö joku respeti vaihtunut tai jotain.

   Niin ja kiva kuulla että säkin tykkäät tosta cropatusta kuvasta sillä se uppoo meikäläiseenkin aika buenosti! :)

   Poista