Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.6.2015

GRADUATION

Untitled-2_ruusuVALMIS_blogi_yo_asu_koko

Untitled-2_ruusu2_blogi_yo_asu_koko

Untitled-2_blogi_yo_asu_koko_hymy

Untitled-2_blogi_yo_asu_koko

Untitled-2_blogi_yo_asu_koko_kirsikkapuu
PHOTOS: ELLA VIINIKAINEN


Tämän blogin pitäisi kohta varmaan muuttua lifestyle blogista Jeren-valmistujais-hypetys-blogiksi, sillä jälleen kerran tulee asiaa meikäläisen valmistujaisista. Toukokuun viimeisillä päivillähän siis juhlittiin monien osalta koulujen loppumisia, sekä myös koulunsa päättävien valmistujaisia. Nyt voinkin vihdoin sanoa, että se valkolakin päähän painaminen, josta olen täällä jo vuodenvaihteesta asti innoissani kirjoitellut, on ohi ja voin vihdoin sanoa olevani lukiotaipaleensa päättänyt ylioppilas!

Lauantaina ollut valmistujaispäivä alkoi melko jännittyneissä tunnelmissa, kiitos sen että meikäläinen on ihan kamala jännitämään eri asioita. Mulla tuntuu aina ennen tämmösiä suurempia asioita, että mahassa pyörisi kasa perhosia ja sempä takia nukkumisesta ei meinaa tulla mitään! No mutta, yöstä kuitenkin selvittiin, vaikkain melkoisen väsyneenä. 

Olen todellinen oman tien kulkija ja tiesin jo heti lukioon siirryttyäni, että minähän en tavallisessa valkoisessa kauluspaidassa ja tylsässä vaaleansinisessä kravatissa valmistu ja niimpä mulla onkin ollut valmistujaisasu kravattia ja kenkiä vaille valmiina jo mun New Yorkin reissun jäljiltä. Lopulta päälleni päätyi New Yorkista todellista rakkautta kokenut pallopaita, valkoinen kravatti, sekä keväällä löytämäni täydellisesti jalkoihin istuvat kengät. 

Itse juhla sujui hienosti, vaikkakin se tuntui kestävän ikuisuuden. Siinä kameroiden räpsyessä ehti hyvin pohdiskella tulevaisuutta ja menneisyyttä, jännitämään sitä, tuleeko sieltä stipendiä vai ei (ja semmoin sieltä muuten tuli!), sekä muistelemaan niitä kolmea vuotta, jotka on vieressä istuvien kanssa tullut vietettyä.

Siiten ei muuta kuin todistukset kouraan, lakit päähän, maammelaulut soimaan ja ulos salista. Asia oli purkissa ja valokuvausten aika alkoi. Kun koko päiväjuhlasta oli selvitty ja jännitys saatu purettua, olikin aika siirtyä kotiin valmistelemaan paikkoja juhlavieraita varten. Juhlatarjoilusta vastasi maittavat suolaiset, sekä suussa sulavat makeat, mutta niistä haluan tehdä ohjeineen ihan oman postauksen.

Vieraita tuli ja meni, maljoja kohottettiin ja voisi kyllä sanoa, että ilta oli kaikin puolin mukava ja sen kyllä huomaa kameran muistikortilta, jolta löytyi aivan liian vähän kuvia! Siis ihan harmittaa, miten vähän päivältä löytyy kuvia, mutta minkäs teet, ehkä ens kerralla pitää sitten laittaa viiden minuutin välein puhelimeen muistutusta: "muista valokuvata" :D

Loppuillasta lähdimme vaaleat lakkimme päissämme hyvällä kaveriporukalla kohti Helsingin lämpenevää yöelämää ja nyt ei sitten muuta kuin ensi vappua valkolakin kanssa odottelemaan!  Onnea vielä valmistuneille ja ihan megamaallisen kivaa kesää kaikille koulunsa päättäneille!


Onks teillä muuten jo kesäksi jo suunnitelmat valmiina, 
vai meinaatte vaan lennellä meikäläisen lailla flown mukana?


IMG_6615_blogi_yo

IMG_6629_blogi_yo_kakku

Untitled-1_blogi_yo

SHARE:

8 kommenttia

 1. Mulla ei ollu itelläni vielä ylppäreitä, mutta olin tekemässä mun kaverin juhlia ja nyt on ihan sika kiva nähdä muitten kuvia ja juhlameininkejä! Upeita noi kuvat susta!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ja just kiva kuulla, että tämmösten postausten lueskelu miellyttää! :)

   Poista
 2. Onnea valmistumisen johdosta! Ite myös sain valkolakin päähäni lauantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon ja älyttömästi onnea myös sulle! :)

   Poista
 3. Onnittelut munkin puolesta :) Toi on ihan hirveen hieno toi sun paita + kraka -yhdistelmä! Pallopaita kuulostaa vähän epäilyttävältä, mutta toi on tosi tyylikäs! (Oliko tarpeeks huutomerkkejä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo! Itellä oli vaatteiden suhteen vaan se tiedossa, että haluan erottua joukosta, eikä aluksi käynyt mielessäkään että pallopaidassa tallustelisin lavalle, mutta asiat kuitenki muuttu ku löysin ton kaupan hyllyltä! Ja mahtava kans kuulla että sieltä löytyy muitakin, joihin meikäläisen asu teki vaikutuksen! :)

   Poista
 4. Paljon onnea ylioppilaalle! Itselläni ylioppilasjuhlat ovat vasta kahden vuoden päästä, koska tämän lukuvuoden vietin vaihto-oppilaani USA:ssa. :) P.S. Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa ja täytyy myöntää, että pidän kovasti. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuvaus päivästä, hieno paita ja hyviä kuvia!

  VastaaPoista