Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.7.2015

BARCELONA | DAY 4

IMG_8082_valmis

Lomamme on päässyt jo yli puolenvälin. Neljännen päivän Barcelonassa pyhitimme turismille kierrellen kaupungin nähtävyyksiä. Päivämme alkoi kun kapusimme Park Guellille, joka sijaitsee kaupungin laidalla sijaitsevalla vuorella. Park Guell on Gaudin suunnittelema puistoalue. Vierailin samaisessa puistossa jo edellisellä reissullani, mutta koska paikka teki muhun vaikutuksen näköalojaan myöden, päätimme vierailla paikassa uudemman kerran. 
Tällä kertaa jouduimme pettymään hieman sillä turismi on ajanut asiansa ja nykyisin puiston keskus, jossa esim. kuuluisat mosaiikki-liskot sijaitsevat, on aidattu alue ja sinne pääsee vain pääsylipuilla. Ja tietenkään pelkkä pääsylipun hankkiminen ei riittänyt, vaan sisään pääsi tietyin kellonajoin ja seuraavaan pääsyn olisi joutunut odottelemaan semmoset kolmisen tuntia. Tästä johtuen päädyimme kiertelemään puiston ympärystää, jonka jälkeen jatkoimme matkaamme kohti Sagrada Familian valtavaa kirkkoa, joka on ollut rakenteilla vuodesta nakki ja muussi.

Kirkko on kyllä ihan jäätävä sen kokonsa ja arkkitehtuurinsa puolesta. Vaikken tällä kertaa itse lähtenyt sisätiloja kiertelemään, niin kyllä se ulkopuoli vaan teki vaikutuksen toistamiseen! Kirkkokierroksen jälkeen alkoikin ilta hämärtää ja ei muuta ku safkaa nassuun ja hotellihuoneeseen raahatumaan.

PS. Tää on 200. postaus, ihan hullua!

IMG_8173_valmis

IMG_8215_valmis

IMG_8153_valmis

Tiedän, olen aina niin poseerauksellinen

IMG_8349_valmis

IMG_8358_valmis

PÄIVÄ 1: TÄSTÄ
PÄIVÄ 2: TÄSTÄ
PÄIVÄ 3: TÄSTÄ
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi7/04/2015

  Teillä vaikuttais olleen mukava loma... :-) hienoja kuvia! Btw, pääsitkö nyt johonkin opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä olikin, kiva että se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolen!
   Opiskelupaikasta sen verran, että pääsin ja pääsin. Paikan sain ammatikoulun puolelta ja ensi vuonna olisi sitten tarkoitus hakea uudestaa korkea-asteelle :)

   Poista