Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

9.7.2015

BARCELONA | DAY 5

IMG_8616_valmis

Nyt on maaseudun rauhasta palailtu sivistyksen pariin ja arvatkaas vaan kenen kamera ja kone pursuaa käsittelemättömiä kuvia. Mutta nyt kuitenkin ennen ku siirytään uusiin juttuihin niin pysytään nyt vielä hetki näissä meikäläisen Barcelonan kuvissa.

Viidentenä päivänä alkoi jo huomata aikamoista matkaväsymystä. Ku ekat päivät taittui lähes juosten eri paikkoja ihaillen, niin viidentenä päivänä päätimme katsastaa vain keskustassa sijaitsevan kauppatorin, sekä sen läheisyydessä sijaitsevan luksusmerkkejä pullollaan olevan kadun, jonka nimeä en kyllä muista, mutta jonka tässä ehdin jo nimetä Bulevardiksi. 

Mun on pakko myöntää että meikäläinen voisi viettää tunti tolkulla kierrellen vaatekauppja tietäen ettei sieltä mitään ostettavaa löydy. Tästä johtuen siinä vierähtikin tovi jos toinenkin juosten toinen toistaan hienommissa liikkeissä ihastellen jäätävillä summilla varustettuja vaatteita ja asusteita.

Luksus-kierroksen jälkeen olikin aika suunnata paikkaan jossa olimme jo pari kertaa käyneet, mutta joka oli aikaisemmilla kerroilla ollut suljettuna. Kyseessä oli siis kauppatori, joka oli kyllä hieno paikka kalaosaston lainehtivia lattioita ja järkyttävää hajua lukuunottamatta. Katetun torin käytäviä reunusti niin liha-, mauste-, karkki-, kuin hedelmämyyjät, jotka kilvan yrittivät houkutella asiakkaita omalle myyntipisteelle. Mun mielestä tommoset paikat on ihan huippuja. On vaan hienoa kävellä ihastellen myyjien valikoimia, katsella kiireisten ihmisten juoksua ja panikointia tietäen ettei itsellä ole kiire mihinkään ja availla hajuaistiaan huikeilla tuoksuilla.


IMG_8684_valmis

IMG_8662_valmis

IMG_8672_Valmis

IMG_8658_valmis

PÄIVÄ 1: TÄSTÄ
PÄIVÄ 2: TÄSTÄ
PÄIVÄ 3: TÄSTÄ
PÄIVÄ 4: TÄSTÄ
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti