Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.7.2015

BARCELONA | DAY 7

IMG_8445_valmis

Toka vika päivä Barcelonassa alkoi hotellin mahtavan monipuolisella aamupalalla. En ookkaa tainnu vielä siitä puhua, mutta aamupala oli kyllä huippu. Salaatit, leikkeleet ja juustot, lämpimät ruuat, murot ja leivät sekä jälkiruokapöytä pitivät päivittäin huolen täydestä mahasta. Kun mahat oli saatu täytettyä ratkeamis pisteeseen, oli aika suunnata kohti keskustaa.

Tälle päivälle meillä ei ollut oikeastaan mitään suunnitelmia ja se oli kyllä hyvä vaihtoehto. Päästin rauhassa tallustelmaan paikoissa, joihin emme olleet aikasemmin eksyneet, ihastelemaan keskustan huikeita katuja ja rakennuksia, sekä nauttimaan kesän ekat jätskit! En tiiä oonko ainoo, mutta mun on pakko myöntää että Espanjasta ja Italiasta löytyvät jädet on vaan jotain huikeeta ja pakko sanoa myös, että Kiwin makuinen tötterö oli oiva jätskikesän korkkaus.

Jätskien ja kaupunkikierroksen jälkeen olikin aika palailla hotelille vaihtamaan vähä vaattetta, sillä oltiin suunniteltu että lähdetään illalla syömään merenrannalla sijaitsevaan paikkaan, jota koti Suomessa oli suositeltu. Vaikka sillä reissulla päätin irtautua käden jatkeeksi muodostuneesta kamerasta ja jättää kuvailut sikseen, niin pakko myöntää että suositukset ei todellakaan menneet hukkaan! Siitä sitten parin tunnin syöminkien jälkeen olikin aika palailla taas puolen yön aikoihin kylvyn kautta koisimaan ja valmistautumaan vikaan päivään.

IMG_8415_valmis

Untitled-1_valmis

IMG_8456_valmis

IMG_8559_Valmis

PÄIVÄ 1: TÄSTÄ
PÄIVÄ 2: TÄSTÄ
PÄIVÄ 3: TÄSTÄ
PÄIVÄ 4: TÄSTÄ
PÄIVÄ 5: TÄSTÄ
PÄIVÄ 6: TÄSTÄ
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti