Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.7.2015

BIRTHDAY BOY

IMG_9376

Terkut täältä keskeltä ei mitään, jossa tuuli kuljettaa nenään lehmän ulosteen hajun ja pellot kuhisee punkkeja. Siitä huolimatta tää on aikas mukavaa kun ei oo kiire mihinkää ja saa vaan olla ja nautiskella lämmöstä, auringosta ja pitkistä kesäöistä.

Mutta hypätääs nyt kuitenkin nykyajasta pari päivää taaksepäin ja tarkemmin ottaen lauantaihin. Kuten tossa edellisessä postauksessa jo vähän mainitsinkin niin lauantai-ilta venyi aamun pikkutunneille asti hyvästä seurasta nauttien. Olimme siis meillä juhlistamassa meikäläisen 19v (Vieläkin tulee kirjoiteltua useaan paikkaan ikä väärin...) synttäreitä hyvässä kaveriporukassa grillaillen, pelaten mölkkyä ja heitellen tikkaa. Mun mielestä on ihan parhautta ku saa kerättyä porukan kasaan, laittaa musaa soimaan ja tietää ettei kellään oo kiire mihinkää ja pääse rauhassa viettämään iltaa ulkosalla. Huippua!

Aloittelimme iltaa pienemmällä porukalla grillaillen lihoja ja kasviksia sekä nautiskellen ilta-auringon lämmöstä. Grillailun jälkeen olikin aika siirtyä oikeesti niiin kesäseltä tuntuvaan jälkkäriin, eli mansikoihin ja jäätelöön, namnam. Ku mahat oli saatu täyteen, liittyi joukkoomme loput hyvästä porukasta ja sitten olikin aika laittaa musat soimaan ja illan aikana tuli pelailtua useampi tunti mölkkyä, pari korttipeliä, sekä muutamat tikkakisat. Monien kisailujen, naurujen ja hyttysten pistojen jälkeen ilta alkoi olla paketissa ja nukkumaan pääsinkin vasta kahden jälkeen, hups

Juomapuolesta piti tällä kertaa huolen Ufo Shot*, joka tarjosi Alkoista ja Viking Linen Tax Free myymälöistä löytyvät ja UFO-karkkeja ilmentävät liköörinsä meikkiksen synttärijuhliin. Iso kiitos siis hyvän seuran lisäksi myös sille suunnalle!

Nyt kuitenkin meikäläinen nappaa kameran käteen ja lähtee kuvailemaan, joten ei muuta ku mahtavat viikot teille!

IMG_9427

IMG_7267

IMG_7261

*: tuotteet saatu yhteistyössä Ufo Shotin kanssa
SHARE:

2 kommenttia

 1. Sulla on ollut täällä blogissa joskus liikkuvia GIF-tyyppisiä kuvia, saanko udella miten olet ne tehnyt? Kivaa kesän jatkoa Jere! :--)

  throughkarlaseyes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, oon photoshopilla luonnut useammasta kuvasta GIF:in, jonka olen sitten ladannut Flickeriin ja sitä kautta siirtänyt tänne, toivottavasti autto ja superii kesää myös sulle Karla! :)

   Poista