Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.7.2015

PUT YOUR UGLY SANDALS ON AND TAKE A WALK

IMG_9585_VALMIS
WEARING:
HAT: Carlings
SHIRT: Altru - USA
JEANS: Dr. Denim
SHOES: Savonlinna

Heinäkuu on on jo puolessa välin, ihan hullua miten nopeesti aika menee! Tuntuu etten oo ehtinyt tehä mitään ja silti kun muistelen kuluneita viikkoja ni olenhan mä kuitenkin reissaillut ulkomailla, mökkeillyt kahdesti, käynyt useaan otteeseen Helsingin katuja tallailemassa ja kaiken tän ohella myös kuvaillut ihan älyttömästi, käsitellyt kuvia ihan älyttömästi, ollut ahkera blogin suhteen ja muistanut myös vaan relata ja olla!

Kohta tulee syksy ja koulut alkaa ja mulla se tarkoittaa tänä vuonna sitä, että lähden, tai oikeastaan jään Hyvinkäälle taideopintojen pariin vuodeksi ja ens vuonna olisi sitten tarkoitus hakea uudelleen korkeakouluihin. Tää vuosi toimii opintojen ohella myös meikäläisen välivuotena ja tässä onkin nyt syksyn aikana tulossa jossain vaiheessa aikas greisejä suunnitelmia, mutta niistä sitten kun kaikki alkaa olemaan varmaa.

Tää asu on kuvattu meikäläisen mökkireissulta. Tommoset jaloissa komeilevat sairaalasandaaleja muistuttavat kengät saivat vielä alkukeväästä aikaan kylmiä väreitä niiden kamaluudellaan. Pikku hiljaa mieli kuitenkin alkoi muuttumaan kyseisten kenkien suhteen ja nyt mä sitten päädyin tommoset Savonlinnasta ostamaan muutamalla kympillä ja arvatkaa vaan oonko ihan rakastunu niihi! Mukavan viileät ja kesäiset ja samalla istuu täydellisesti jalkaan.

Mitäs te muuten tykkäätte tommosista sandaaleista, hot or not?


Translate: These photos were taken from my cottage trip few weeks ago. I hate that kind of shoes few months ago, those just looked ugly. Little by little my mind began to change and here we are now! I just bought that kind of shoes from Savonlinna and I couldn´t be happier about my decision. What do you guys think about those shoes, hot or not?

IMG_9582_VALMIS

Untitled-1_VALMIS

IMG_9648_VALMIS

SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihana blogi! Jotenkin raikas ja mielenkiintoinen, tosi kivaa lukea välillä miespuolisen blogia! :) Oma mielipide myös noista ''terveyssandaaleista'' on muuttunut, aluksi en tykännyt ollenkaan, mutta nyt ne on minusta aika jees!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kiitti paljo ja kiva kanssa kuulla että sieltä löytyy ainaki yks joka on meikäläisen kanssa samoilla linjoilla kyseisten kenkien suhteen! :)

   Poista
 2. Mäkään en aluks tykänny noista mut nyt oon koittanu ettii itelleni omia vastaavia:)

  VastaaPoista